Restaurant

Om du har tenkt å se et show eller ikke, er en matbit på Latter en smakfull opplevelse. I stilfulle omgivelser med stor takhøyde hjelper våre glade servitører deg med å gjøre kvelden enda hyggeligere!


Latter Bar er nyinnredet med sittegrupper av ulike typer. Man kan reservere Latterbord, hvor man vil bli tilbudt et eget bord for deg og dine etter show. Vi fyller det med snacks slik at du og ditt følge ikke spres for alle vinder. 

I stilfulle omgivelser blir du møtt av smilende bartendere som kan tilby deg et godt sortiment av ulike typer drinker.  Vi tilbyr også Latterbord - les mer her! Vi vet dere ønsker komfort og det sørger vi for her på Latter! Husk at Latter har 20 års aldersgrense.


For henvendelser angående større eller mindre selskaper, bordreservasjoner eller annet ring 23 11 88 00 eller send en e-post til bookingkontoret.

For bordbestilling ring

23 11 88 00

Høstmeny

28/8 - 28/10

Forretter

Skall det være litt deilig suppe?

Skalldyrsuppe med dillskum og krutonger

Skalldyr, hvete, rug, bygg, selleri og melk*

112,-

Kven Kveit?

Sashimi av lettsaltet kveite med agurk og soyamajones

Fisk, soya, hvete og egg*

114,-

Hvil i fred, Onkel D

Røkt andebryst med jordskokkpuré og smørstekte kantareller

Melk*

118,-

Hovedretter

Det er typisk torsk å være god!

Torsk med saltbakte rødbeter, kapers og eggesaus

Fisk, sulfitt, egg og melk*

288,-

At det går and!

Confit de Canard med bakt rotselleri, persillepotetpuré og madeirasjy

Melk, sulfitt og selleri*

294,-

Det er det indre som teller

Okse indrefilet med gresskarkrem, smørstekt grønnkål og grønnpeppersaus

Melk, sulfitt og selleri*

302,-

Nam! Lam!

Ytrefilet av lam med østerssopp, spinat, gnocchi og salviesjy

Melk, sulfitt, egg, sennep og selleri*

304,-

Ost

Host opp no’ ost!

Latters ostetallerken med seks utvalgte oster

Melk, soya, hvete, rug, havre, egg, sesamfrø og nøtter

112,-

Desserter

Rabarbra Streisand

Rabarbra med pistasj-sponge, hvit sjokolade og kulturmelksorbet

Melk, hvete og egg*

108,-

Ta en cotta' det har du godt a'!

Blåbærpannacotta med friske marinerte bær, knuste vaniljedrømmer og bjørnebærcoulis

Melk, hvete og egg*

112,-

Høy splitt

Latters sjokolade- og bananasplit

Melk, hvete og egg*

114,-


2-retters meny 395,-

3-retters meny 495,-

Vinpakke 279,-


1 glass Pio Cesare IÀltro Chardonnay 2016 (sulfitt)
1 glass Pio Cesare Barbera d`Alba 2015 (sulfitt)


Betingelser

For grupper på 8 eller flere må alle spise samme type meny.
2-retters meny: 1 type forrett og 2 typer hovedrett, eller 2 typer hovedrett og 1 type dessert.
3-retters meny: 1 type forrett og 2 typer hovedrett og 1 type dessert.
Menyen må være oss i hende 1 uke før ankomst.


Betalingsbetingelser

For grupper på 8 personer eller flere lager vi en regning, som betales samlet kontant, eller med kort, eventuelt kan vi sende faktura. Faktura må avtales på forhånd 

Last ned menyen

Vintermeny

30/10 - 31/01

Julemeny (serveres kun frem til 20/12)


Juletallerken med ribbe, rødkål og medisterpølse Inneholder melk og sulfitt. 

 eller Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør - Inneholder melk.

***

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus- Inneholder melk. 

 495,-

Forretter

Suppegjøk

Pastinakksuppe med spekeskinkechips og persilleolje

Melk, sennep og sulfitt*

118,-

Grav deg ned i tide

Rødbetsgravet laks med pepperrot, rugbrødkrum og dillkrem

Fisk, sennep, hvete, rug, bygg og melk*

122,-

Saken er biff!

Reinsdyr-roastbiff med rørte tyttebær og salat

Melk*

126,-

Hovedrett

Kven kveit?

Pannestekt kveite med savoykål, skorsonerrotchips og hummersmørsaus

Fisk, sulfitt og melk*

318,-

Det er det indre som teller

Okse indrefilet med urtebakte rotgrønnsaker og morkelsaus

Melk, sulfitt og selleri*

322,-

Hjort er hjort!

Langtidsstekt ytrefilet av hjort med rosenkål, sopp og kremet viltsaus

Melk, sulfitt og selleri

325,-

Ost

Host opp no’ ost!

Latters ostetallerken med seks utvalgte oster

Melk, soya, hvete, rug, havre, egg, sesamfrø og nøtter

120,-

Desserter

Riscrème de la crème

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus

Melk

118,-

Pavlovs behovspyramide

Pavlova med skogsbærkompott og hjemmelaget yoghurtiskrem

Melk, hvete og egg*

120,-

Sjoko-Kirsj

Sjokolade- og kirsebærkake med hjemmelaget pistasjiskrem

Melk, hvete og egg

122,-


2-retters meny 435,-

3-retters meny 535,-

Vinpakke II 275,-


1 glass Georg Breuer Riesling Sauvage 2014 
1 glass Tommasi Brunello di Montalcino 2011


Betingelser

For grupper på 8 eller flere må alle spise samme type meny.
2-retters meny: 1 type forrett og 2 typer hovedrett, eller 2 typer hovedrett og 1 type dessert.
3-retters meny: 1 type forrett og 2 typer hovedrett og 1 type dessert.
Menyen må være oss i hende 1 uke før ankomst.


Betalingsbetingelser

For grupper på 8 personer eller flere lager vi en regning, som betales samlet kontant, eller med kort, eventuelt kan vi sende faktura. Faktura må avtales på forhånd.

Last ned menyen


. Flaske:

Februar selskapsmeny 2018

01/02 - 28/02


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten forhåndsbestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Reinspikka tull!

Gravet reinsdyr med syltet sopp og rugbrødkrum

Hvete, rug, bygg, selleri og melk

Tusvik og Tønnes skamskjell

Pannestekt kamskjell med erte- og trøffelpuré og demi glacé

Skalldyr, melk, selleri og sulfitt

Hovedretter

Lysteknikerens favoritt...

Bakt lysing med grønnkål, mandelpotetpuré og brynet smør

Fisk, sulfitt og melk

Det er det indre som teller

Helstekt okseindrefilet med pastinakkpuré, bakte beter og rosmarinsjysaus

Melk, sulfitt og selleri

Desserter

Sjokolatter

Sjokoladeganache med hjemmelaget mangoyoghurtiskrem og mandelflarn

Mandel, melk, hvete og egg

Paiaiai...

Eplesmuldrepai med hjemmelaget rømmeiskrem og eplechips

Melk, havre, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Last ned menyen

Mars selskapsmeny 2018

01/03 - 31/03


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten forhåndsbestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Ta-tartar!

Ørrettartar med parmesankrem og agurk

Fisk, hvete, rug, bygg, egg og melk

Suppegjøk

Potet- og purresuppe med sprø spekeskinke

Melk, selleri og sulfitt

Hovedretter

En grei skrei

Pannestekt skrei med gulrot- og ingefærkrem, spinat og gremolata

Fisk, sulfitt og melk

Det er det indre som teller

Helstekt okseindrefilet med jordskokkpuré, syltet rødløk og trøffelsjysaus

Melk, sulfitt og selleri

Desserter

Dessert crime!

Sjokoladekake med hjemmelaget blodappelsinsorbet og marengs

Melk, hvete og egg

Paiaiai...

Pære tart tatin med hjemmelaget after eight iskrem

melk, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,- 

Last ned menyen

April selskapsmeny 2018

01/04 - 30/04


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten forhåndsbestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Det er typisk torsk å være god!

Ceviche på fersk torsk med dill og fennikel

Fisk, hvete, rug og bygg

Bloody H(g)ell!

Røkt oksecarpaccio med Bloody Mary gelé og selleri

Melk, hvete, selleri og sulfitt

Hovedretter

Kveiteprinsen

Kveitefilet med stekt hjertesalat, potet fondant og beurre blanc

Fisk, sulfitt og melk

Det er det indre som teller

Helstekt okseindrefilet med asparages, persillerotpuré og estragonsjysaus

Melk, sulfitt og selleri

Desserter

Coco-loco!

Kokospannacott med lime- og ananassalsa og vaniljekjeks

Melk, hvete og egg

Sjoko-loco!

Sjokoladefondant med hjemmelaget blåbæriskrem

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Last ned menyen


Vinkart

Musserende Vin

Castellblanch Cristal Brut, Castellblanch. Glass: kr 69, Flaske: kr 465

Bouvet Rose Excellence. Flaske: kr 499

Tommasi Perla Appassionato Brut. Glass: kr 89, Flaske: kr 559

A.O.C Cremant d'Alsace, Gustave Lorentz. Glass: kr 89, Flaske: kr 559

Gustave Lorentz Cremant d'Alsace Rosé. Flaske: kr 559

Champagne

Jacquart Brut Mosaique. Glass: kr 119, Flaske: kr 795

Jacquart Rosé. Flaske: kr 895

Jacquart Blanc De Blanc 2005. Flaske: kr 999

Jacquart Brut Mosaique 150 cl. Flaske: kr 1395

Jacquart Brut Mosaique 300 cl. Flaske: kr 2999

Nicolas Feuillatte Brut. Flaske: kr 895

Hvitvin

Chile

Cono Sur Riesling Single Vineyard 23 Rulos del Alto 2016. Flaske: kr 529

Italia

Veneto

Tommasi Giulietta. Glass: kr 96, Flaske: kr 465

Pio Cesare L`Altro Chardonay 2016. Glass: kr 127, Flaske: kr 665

Frankrike

Alsace

Gustave Lorentz Riesling Reserve. Flaske: kr 499

Gustave Lorentz Burg Riesling 2012. Flaske: kr 589

Burgund

Alain Geoffroy Domaine Le Verger Chablis. Glass: kr 110, Flaske: kr 545

Regis Minet Poilly Fumé, Vielles Vignes 2013. Flaske: kr 578

Alain Geoffroy Chablis Premier Cru Beauroy. Flaske: kr 669

Meursault 2013, Bouchard Père & Fils. Flaske: kr 915

Chassagne-Montrachet 2012, Bouchard Père & Fils. Flaske: kr 935

Loire

Sautereau Sancerre 2014. Flaske: kr 565

Portugal

Vinho Verde

Ramos Alvarinho. Flaske: kr 535

Tyskland

Rheingau

Georg Breuer Riesling Sauvage 2014. Flaske: kr 529

Breuer Rauenthal Estate Riesling. Glass: kr 119, Flaske: kr 579

Terra Montosa, Georg Breuer 2013. Flaske: kr 699

Østerrike

Kremstal

Josef Dockner Antonius Riesling 2014. Flaske: kr 537

Josef Dockner Oberfeld Gruner Veltliner 2014. Flaske: kr 537

Rosévin

Frankrike

Alsace

Pinot Noir Rosé 2015, Gustave Lorentz. Glass: kr 99, Flaske: kr 499

Piniot Noir Rosé 2013, Gustave Lorentz, Magnum. Flaske: kr 819

Rødvin

Frankrike

Burgund

Bourgogne Rouge La Vignèe 2014 Pinot Noir. Flaske: kr 599

Côte de Beaune-Villages . Flaske: kr 689

Bordeaux

Chateau Donissan. Flaske: kr 549

Côtes du Rhône

Olivier Ravoire Côtes du Rhone 2012. Glass: kr 109, Flaske: kr 509

Olivier Ravoire Crozes Hermitage 2011. Flaske: kr 579

Cotees de Gascogne

Le Petit Gascoun. Glass: kr 96, Flaske: kr 459

Italia

Piemonte

Tenuta Olim Bauda Barbera d'Asti DOCG La Villa 2013. Flaske: kr 565

Barbaresco Ricossa 2010, Ricossa. Flaske: kr 585

Barolo Ricossa DOCG 2008, Ricossa. Flaske: kr 665

Pio Cesare Barbera d`Alba 2015. Glass: kr 159, Flaske: kr 850

Toscana

Rodano Chianti Classico 2010. Flaske: kr 599

Banfi Belnero 2011. Flaske: kr 645

Banfi Brunello di Montalcino 2010. Flaske: kr 845

Veneto

Tomassi Valpolicella Classico Superiore Rafael. Flaske: kr 555

Valpolicella

Tommasi Valpolicella Classico Ripasso. Flaske: kr 599

Ripasso Valpolicella, Tommasi Viticoltori Magnum. Flaske: kr 999

Amarone della Valpolicella Classico 2009, Tommasi Viticoltori. Flaske: kr 855

Spania

Ramon Bilbao. Flaske: kr 539

Dessertvin

Ungarn

Royal Tokaji Late Harvest ATS 50 cl. Glass: kr 68, Flaske: kr 547

Italia

Tommasi Fiorato Recioto Valplicella 2010, Tommasi Viticoltori 37,5 cl. Glass: kr 99, Flaske: kr 589

Portugal

Cossart Gordon 5 YO Madeira. Glass: kr 75, Flaske: kr 438

Alkoholfritt

Blu Nun Red Alcohol Free. Glass: kr 65, Flaske: kr 315

Blu Nun White Alcohol Free. Glass: kr 65, Flaske: kr 315

Barmeny

Øl

Ringnes

0,4 l - Norge. 85,-

Carlsberg

Danmark. 84,-

Pilsner Urquell

Tjeckien. 92,-

Corona

Mexico. 96,-

Peroni

Italia. 92,-

Kronenbourg 1664 Blanc

Frankrike. 98,-

Monaco Beer

Monaco. 105,-

Brooklyn East India Pale Ale

USA. 116,-

Brooklyn Lager

USA. 116,-

Brooklyn Brown Ale

USA. 116,-

Tiny Rebel Hadouken

125,-

Cider og Rusbrus

Somersby Cider Pære

92,-

Smirnoff ICE

92,-

Rosco Ginger Beer

92,-

Alkoholfritt

Carlsberg Non Alcoholic

48,-

Battery

52,-

Eplemost

46,-

Farris Bris

46,-

Pepsi

46,-

Pepsi Max

46,-

Solo

46,-

7-up

46,-

CASINO Bitter Lemon

52,-

CASINO Russchian

52,-

CASINO Tonic Water

52,-

Jephi eplemost

65,-

Bobler

Jacquart Brut Mosaique. Glass: 119,-, Flaske: 795,-

Tommasi Perla. Glass: 89,-, Flaske: 559,-

Hvitvin

Tommasi Giulietta. Glass: 96,-, Flaske: 465,-

Alain Geoffroy Domaine Le Verger Chablis. Glass: 110,-, Flaske: 545,-

Rødvin

Le Carla Malbec. Glass: 96,-, Flaske: 465,-

Rosévin

Gustave Lorentz Pinot Noir. Glass: 99,-, Flaske: 495,-

Drinker

Bramble

Tanqueray London Gin, Chambord, sitron, sukker, og eggehvite . 128,-

Egg

Sombrero

Don Julio Blanco, Sour Rhubarb, sitron, hylleblomst, sukker og eggehvite . 128,-

Egg

Sommar-Johnny

Bulleit Bourbon, S:t Germain hylleblomst likør, sitron, Angustura Bitter, sukker og eggehvite . 128,-

Egg

Sunny Bourbon

Bulleit Bourbon, hylleblomstlikør, hvit kirsebærlikør, sitron, agavesirup.. 128,-

Jamican Cherry

Captain Morgan Spiced Gold, Marachino likør, sukker, appelsin, sitron og eggehvite . 128,-

Egg

Cointreau Fizz

cointreau, sitron, sukker, pasjonsfrukt og eggehvite . 128,-

Egg

Aperol Crémant

Aperol, Crémant og sodavatten. 119,-