LatterGalla 2016

Lattergalla2016 WebImage 2

Stand Up Norge presenterer:
Lattergalla 2016 med Otto Jespersen, Hans Morten Hansen, Jon Niklas Rønning, Ole Morten Aagenæs, Halvor Johansson & Rasmus Wold.

Vi er både stolte og glade over å kunne presentere kremgjengen bak høstens store humorshow på Latter. På Lattergalla 2016 møtes humorlegender og kommende stjerner for å gi deg stand up, karakterer og musikalsk underholdning av ypperste klasse. Her er det mye å le av!


Otto Jespersen

Mannen og myten, som nesten ikke trenger en presentasjon, gjør endelig et etterlengtet comeback på humorscenen.
Revolvermagasinet, Bjarne & Gunnar, The Show, O.J.-programmene, Trotto Libre, Tårnfrid, Barron Blod, Nazi-Per, Birger, Torsdagsklubben, Rikets Røst, «Fremad i alle retninger», «Stolt, hvit og vanskelig», «Redd mann roper», Trolljegeren, Nårje og Børning har alle én fellesnevner – Otto Jespersen!

Hans Morten Hansen

Komipris-vinneren fra 2010 og 2012 har stått på scenen siden 1993 og regnes av mange som «komikernes komiker» og har vært en stor inspirasjon for mange andre komikere. Har i det siste reist land og strand rundt med sin kritikerroste forestilling «50 shades of Hansen», som har sikret ham mange nye fans. Er også kjent for å ha satt verdensrekord i stand up, da han holdt et show i 38 timer og 14 minutter.

Jon Niklas Rønning

Etter flere suksesser på scene og TV med duoen «Bye & Rønning», som sikret dem flere Komipriser, står han nå på egne ben. Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere over tidens ånd er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Spesielt kjent for sine sylskarpe tekster, som også publiseres regelmessig i bl.a. Dagbladet, Aftenposten, Adresseavisen og Bergens Tidende. Er nå også fast bidragsyter på P4.

Halvor Johansson

Er relativt ny innenfor stand up-sjangeren, men har allerede rukket å gjøre stor suksess på humorscener over hele landet på rekordtid. I 2014 ble han kåret til den morsomste komikeren på Deluxe Stand Up Festival i Oslo og ble årets Skjemtegauk på humorfestivalen i Ulsteinvik. Med sin sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter med sine strålende observasjoner.

Rasmus Wold

Enda et nytt stort humortalent på komikerhimmelen. Rasmus har mange strenger å spille på, med erfaring både som skuespiller og instruktør fra revyscenen. Du har kanskje sett ham i «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Ettermiddagen» på TV2 eller i «Hevnen er søt» på VGTV. På scenen gjør Rasmus det vi velger å kalle absurd observasjonshumor.

Musiker Ole Morten Aagenæs

Har vært musikalsk sidekick for bl.a. Bye & Rønning, Marit Voldsæter og Kristian Valen. Han er en ettertraktet vokalist, bl.a. kjent for å synge refrenget i Karpe Diems monsterhit «Stjerner». Bye & Rønning-fans vil ikke bli skuffet, sammen med Jon Niklas Rønning, får man treffsikre parodier, aktuelle viser og musikalsk lekenhet. Var i 2014 med på sommershowet på Latter sammen med Åsleik Engmark og nevnte Jon Niklas Rønning.

Regi: Vemund Vik


Neste forestilling

20. januar 2017 kl. 19.00

Se hele spilleplanen

Billettpris: 465 + avg.

Aldersgrense: 20 år*

Spilletid: 1 t 20 min

Scene: Hovedscenen

Parkering: kr. 50,-

*Ungdommer under 20 år kan komme inn i følge med forelder. 18-årsgrense på onsdager!

Otto i skogen
https://www.youtube.com/watch?v=jY1j0EDicdY

Forestillinger

LatterGalla 2016

Ønsker du en helaften på Latter?

Vi tilbyr også middag, vordrink og latterbord!

Ta kontakt med oss på
tlf 23 11 88 00, eller mail@latter.no for tilbud.

Bedrift? Vi setter sammen den perfekte showpakken for dere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Januar

Fredag 20. januar 2017 19.00 Utsolgt Andre show
Lørdag 21. januar 2017 19.00 Utsolgt Andre show
Lørdag 21. januar 2017 21.00 Få plasser Bestill
Onsdag 25. januar 2017 19.00 Få plasser Bestill
Torsdag 26. januar 2017 19.00 Få plasser Bestill
Fredag 27. januar 2017 19.00 Få plasser Bestill
Lørdag 28. januar 2017 19.00 Utsolgt Andre show