Phill Jupitus

Juplicity

PhillJupitus2017 Instagram 1080x1080px Oslo

Bli med standup-komiker, poet, improvisator og TV-personlighet Phill Jupitus i over en time med gode historier, treffende humor og ville avsporinger. Enten du syns det er morsomt eller flaut, må du få med deg denne rutinerte komikeren lire av seg vister om sitt eget kaotiske liv og den usikre verden som omgir han.

«Phill har en utrolig måte å levere humor for voksene på en sjarmerende barnslig måte, og hans erfaring fra både radio og tv gjør han til en dreven historieforteller», sier Henrik Richter Schie i A Comic Soul.

Phill ble kjent da han begynte som lagkaptein for BBC2 pop-quizen 'Never Mind The Buzzcocks' i 1996. Bortsett fra dette har han også vært å se regelmessig på QI (BBC2) og 'Alan Davies As Yet Untitled'. I 2012 var han tilbake med TV-standup for første gang siden 2000 med en opptreden på Live at the Apollo, programmet som alle nordmenn har trykket til sitt bryst.

På BBC Radio 4 er Phill fast i panelet i det prisbelønte I'm Sorry I Haven't a Clue og The Unbelievable. I 2016 turnerte Phill Storbritannia og Irland med musikalen Chitty Chitty Bang Bangder han spilte rollen som Baron Bomburst / Lord Scrumptious. Han har også turnert Storbritannia sammen med Jason Monford med The Producers der han spilte Franz Liebkind.

Neste forestilling

11. juni 2017 kl. 19.00

Se hele spilleplanen

Billettpris: 350 + avg.

Aldersgrense: 20år*

Spilletid: ca 1 t 30 min + pause

Scene: Hovedscenen

Parkering: kr. 50,-

*Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder

Forestillinger

Phill Jupitus - Juplicity

Ønsker du en helaften på Latter?

Vi tilbyr også middag, vordrink og latterbord!

Ta kontakt med oss på
tlf 23 11 88 00, eller mail@latter.no for tilbud.

Bedrift? Vi setter sammen den perfekte showpakken for dere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Juni

Søndag 11. juni 2017 19.00 Bestill