"Ørjan Burøe har lang fartstid på scenen, og vet alltid å sette ting på spissen med brodd og humoristiske vinklinger"

Ørjan Burøe

https://www.youtube.com/watch?v=LXIcnbjEZ5c

Ørjan Burøe har lang fartstid på scenen, og vet alltid å sette ting på spissen med brodd og humoristiske vinklinger. Og han vet å presisjonsbombe publikum med poenger og gode historier.

Ørjan startet sin karriere allerede i 1997 og siden den gang har det bare gått opp og frem. Han har jobbet mange år i Radio1 sitt frokostshow, men det er som komiker vi kjenner han best. I 2003 var han mer i den kontroversielle tv-serien” Judas” sammen med Terje Sporsem. De lagde to sommershow på Tjøme og i Kragerø som solgte for fulle hus. Ørjan var også en del av suksess-showet «Julelatter 2», samt «Sommerlatter» og mange, mange «Latter-Live»-gallaer.

For tiden reiser han rundt med sin første soloforestilling «Fordommer», som høster gode kritikker og spilles for fulle hus i hele Norge. Som konferansier skiller Ørjan seg ut. Han gjør hver jobb personlig og jobber ofte tett med kunden i forkant slik at publikum for en unik opplevelse. Ingen show med Ørjan er like. 

Ørjan gjør også konferansier jobber i tospann med sin kone Marna Burøe (alias Komikerfrue). 

Han har 20 års erfaring som komiker og konferansier og booker du Ørjan vil du føle at du er i de beste humoristiske hender.

Ørjan er også den eneste komikeren som lover pengene tilbake om kunden ikke er fornøyd.