Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo var med på å etablere stand-up sjangeren i Norge på begynnelsen av nittitallet, og har vært på utallige turnéer rundt i landet. På midten av 2000-tallet endret han retning og startet med sitt konsept humor for arbeidslivet. Siden den gang har han utelukkende opptrådt på eventer, konferanser og andre arrangementer for arbeidsplasser landet rundt.

Størst suksess har han gjort med sitt ANTI-motivasjonsforedrag Tid For Tomgang som er fremført mer enn seks hundre ganger og er sett av over 70 000 mennesker. Som en av landets mest benyttede komikere på bedriftsarrangementer, kan Freddy også bookes som toastmaster og komiker under middagen eller for å lede det faglige arrangementet på dagtid.I tillegg gjør han ofte sine ulike og populære karakterer innen skjult teater-segmentet, gjerne kombinert med at han er toastmaster eller konferansier. Her tror folk de er med på noe ordentlig, men hensikten er å lure publikum. Manus skrives spesielt for hver anledning, enten han kommer som ny administrerende direktør, arbeidspsykolog i forbindelse med flytting og omstilling eller noe annet. Freddy har også gitt en rekke humorbøker som har solgt i flere opplag, han har skrevet tekster for blant annet Nytt på Nytt, Hallo i uken, Nitimen, Reiseradioen og Humor X-tra på NRK i tillegg til at han har vært tekstforfatter for flere av Norges mest kjente komikere. 

Enten det er en liten gruppe på tolv personer i et konferanserom eller en stor konferanse med hundrevis av deltagere – med Freddy Kjensmo får du humor for arbeidslivet.