"Er kjent for treffsikker og personlig humor med mye selvironi og et skråblikk på verden de aller fleste kjenner seg igjen i"

Tore Petterson

https://www.youtube.com/watch?v=qByni9_6c5w

Tore Petterson er komiker, artist og foredragsholder.

Han er kjent fra flere tv-programmer som NRK-serien SOFA, TV2`s Farmen-Kjendis og Skal Vi Danse. Han har også vært med i både Beat for Beat og Nytt på Nytt.

Tore har vært medlem av humorduoen ADAM&TORE, sammen med Adam Schjølberg, i over 10 år.

ADAM&TORE gjorde også JULELATTER 2015 på Latter, som er spilt 65 ganger til fulle hus og fantastiske tilbakemeldinger fra de rundt 12.000 publikummerne.

Som komiker står Tore godt både alene og i duo, og er kjent for treffsikker og personlig humor med mye selvironi og et skråblikk på verden de aller fleste kjenner seg igjen i. Han er munnrapp og er en yndet konferansier.

Med bakgrunn som sanger, løfter han forestillinger til nye høyder og sammen med Adam er de blitt kjent for høyt tempo, skeiv humor for den streite, som virker både vel planlagt og ”rett fra levra”.

Som foredragsholder er Tore opptatt av mobbing som hovedtema. Hans engasjement treffer publikummet godt og tilbakemeldingene fra både skoler og bedrifter er at han tar opp seriøse temaer på en lett, inspirerende og humoristisk måte.

Tore jobber alene som både komiker, konferansier, foredragsholder og sanger, eller i tospann med Adam Schjølberg som underholdning og/eller konferansier.

Her tilbys også skreddersydde pakker til ditt arrangement.