Komiker

Gustav Nilsen

"Med godt over 2000 opptredener bak seg har han fått folk til å le over hele Norge. Og mange har ledd veldig godt."

standup, konferansier, musikalsk, parodier

OM Gustav Nilsen

"Med godt over 2000 opptredener bak seg har han fått folk til å le over hele Norge. Og mange har ledd veldig godt."

Gustav debuterte som moromann i 1999, og siden den gang har det gått slag i slag og over stokk og stein. Med godt over 2000 opptredener bak seg har han fått folk til å le over hele Norge. Og mange har ledd veldig godt.

Men sin trivelig dialekt og lune humor treffer han et bredt lag av befolkningen. Hans parodierer spenner fra våre mest kjente og kjære, som Alf Prøysen, Petter Stordalen og Eivind Hellstrøm - til hans egen far. Dessverre er det ikke så mange som kjenner stemmen til Torstein Nilsen. Det er synd. For Gustavs imitasjon er veldig lik.

Gustav drømte lenge om en karriere innen musikken, men fant etterhvert ut at han lignet mer på Morten Harket enn seg selv. Og bra er det. For Gustav har fortsatt å synge og spille - om enn i humorsammenheng. Og gitaren er som regel med på jobb. Morten Harket også…

Gustav elsker å stå på scenen. Og det vises. Publikum lar seg sjarmere av den blide totningen, enten han er alene eller sammen med sin gode venn og kollega Paul Håvard Østby, eller med revygjengen i Urbane Totninger.

Gammel moro

Book komiker

Bookingforespørsel - Gustav Nilsen
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]