"Alltid 100% tilstede i øyeblikket - som formidler stor glede over livet!"

Jånni Kristiansen

https://www.youtube.com/watch?v=Kh7Iqjuvorc

En sjarmerende, erfaren, levende og inkluderende komiker. Alltid 100% tilstede i øyeblikket - som formidler stor glede over livet!

Jånni regnes blant mange som standupkomikkens Gudfar i Norge. Til tross for sine 64 år er energien og utstrålingen den samme som den har vært siden han startet sin karriere tidlig på nittitallet. Han er en trygg og leken komiker, noe som har gjort ham til favoritt for et bredt publikum i alle aldre, og selvfølgelig i næringslivet, hvor han er meget etterspurt.

Han tar oppdrag som standupkomiker, konferansier og toastmaster. Han er også innovatør på feltet skjult teater, hvor han også har med seg sin makker, skuespiller og humorforsker Maja Løvland om ønskelig. Han er også ledende på edutainment, altså undervisning og underholdning i ett. Han kurser næringslivet i kommunikasjon, spontanitet, motivasjon og humor, i tillegg til å være gründer og leder for Reis Deg Komikerklubb og er fast konferansier på klubbens standupkvelder på Josefine Vertshus hver torsdag.

Jånni kurser også standup, samt er tekstforfatter og leverandør av innhold til TV, radio og reklame. Har han hatt utallige oppdrag for diverse TV-produksjoner som publikumsoppvarmer, bl.a. Mandagsklubben, Karl & Co, Torsdagsklubben og I kveld med Thomas Giertsen.  Jånni mottok Stå Opp Prisen for årets komiker i 1997.

Nå er Jånni klar for å spre det glade budskap for ditt firma!