Denne sympatiske komiker duoen har til sammen drevet med humor i en manns alder

Lystad & Mathisen

https://www.youtube.com/watch?v=Ro5Lizgc0-w

Knut Lystad er kjent fra komedietrioen KLM sammen med Trond Kirkvaag og Lars Mjøen. Lystad har vært med i og skrevet TV-serier som “Nynytt”, “Fjærsynet”, “SKAI-TV”, “Kliin Kokos”, “KLMs Nachspiel”, “KLMs Vorspiel”, “Luftens Helter” og 4 serier med Brødrene Dal på NRK, samt serien “Karl & co” på TV 2. KLM har dessuten 2 ganger vunnet prisen for morsomste TV-program I den prestisjetunge internasjonale Golden Rose festivalen I Montreux og I 2007 fikk de Komiprisens Hederspris. Sammen med Mjøen lagde Lystad de legendariske radioseriene “Bedre Sent Enn Alvor” og “Bare Et Lite Øreblikk”. Han ga i 2005 ut boken "Rosinen i pølsa" og "Språkquiz” i 2008.

Tom Mathisen har bakgrunn fra gruppen “Prima Vera” sammen med Jan Teigen og Herodes Falsk og Visegruppa Snu. Han var fortelleren I alle 4 seriene med Brødrene Dal og har i tillegg hatt enorm suksess med sin tidligere makker Herodes Falsk. Han har skrevet og medvirket i en rekke TV-serier, filmer, musikaler og utgitt mer enn 400 låter. Han har vært med på 40 album og har en artistkarriere på over 35 år. 

De to sympatiske og folkekjære komikerne har de siste årene gjort en rekke humor oppdrag for bedrifter og næringsliv. I fjor satt de også opp showet ”Legender uten grenser” som fikk fantastiske tilbakemeldinger! Det er to ettertraktede menn som er flinke til å skrive tekst og spesial tilpasse materiale til hver enkelt opptreden.

Duoen har en spennende musikalsk-kreativ sammensetning som i en årrekke har gitt dem fantastiske tilbakemeldinger. De kan bookes med 25 min humor musikalske innsalg, som kreative ledere på kickoffs eller som konferansierer.

Vi anbefaler varmt to levende legender. Med sin lange erfaring har de publikum i sin hule hånd mer enn noen gang!