Morten Grøtnes

Morten Grøtnes har opp gjennom årene høstet erfaring innen alt fra stand up og revy til kabaret og opera.(!) Som en av de faste «stjernene» i Norges største sommerrevy, Hønefossrevyen, har han hvert år fått knallsterke kritikker, ikke minst som sanger og imitator. Han kombinerer opptredene sine med stand up, sanger og imitasjoner.  

Og det er kanskje som imitator og sanger han trives aller best og har gjort seg mest bemerket de siste årene, både i «Et fønny sjow» sammen med Jonas Rønning, showet «Kanskje kommer kongen» med Veslemøy Solberg i Drammes teater, "Lykken er" på Edderkoppen Teater. Han har også jobbet som forfatter for Norges desidert lengstgående såpeserie, «Hotel Cæsar». Morten har også fått brukt sangtalentet sitt i andre sammenhenger, bl.a. i «Beat for beat» på NRK 1, i showsuksessen «Jailhouse Rock», og som vokalist i sitt eget band Dixie Chickens og sist som sadistisk spinnvill tannlege i musikalen Little Shop Of Horrors.

Morten tar gjerne et møte med kunden og skriver noe spesielt til dere. Hva med en humoristisk “novelle” om sjefene i bedriften skrevet og fremført av Ari Behn, i Mortens skikkelse? Eller en overivrig Jan Fredrik Karlsen som hyller firmaet I en ellevill Grand Prix medley.    

Litt av hva pressen har skrevet om Morten:

“Jeg mistet nesten haka jeg, så imponert ble jeg. For en musikalitet!”  (Rune Alstedt, NRK)

«Et par musikalske bidrag av Morten Grøtnes holder sågar internasjonal standard!»  (VG).

 “Morten Grøtnes er det vanskelig å finne nye superlativer til!” (Mona Levin, Aftenposten)