Komiker

Paul Håvard Østby

"Mannen som kan alt! Enten du vil ha standup, konferansier, karakterkomiker, foredragsholder eller skjult teater er Paul Håvard mannen!”

standup, konferansier, musikalsk, skjult teater, foredrag

OM Paul Håvard Østby

"Mannen som kan alt! Enten du vil ha standup, konferansier, karakterkomiker, foredragsholder eller skjult teater er Paul Håvard mannen!”

Paul Håvard har vært komiker i snart 20 år, og er en levende legende på Toten som en av hovedmennene bak Urbane Totninger, landets desidert største sommerrevy med over 30.000 besøkende hvert år. Han startet som standupkomiker med intelligente og morsomme hverdagslige observasjoner og har etter hvert utviklet seg til å bli en allsidig komiker som mestrer de aller fleste sjangre.

Han har vært nominert til både Stå Opp-pris og Komipris, han har turnert med Riksteatret, gitt ut bok på Gyldendal, vært programleder på TV og gitt ut musikk som har toppet flere lister i landet. Han har også medvirket i flere show på Latter i Oslo, blant annet ”ØstBye & Rønning” og Julelatter.

Svært få artister får like gode tilbakemeldinger fra bedrifter som Paul. Som konferansier eller med sine foredrag passer han som hånd i hanske til de fleste faglige og sosiale samlinger.

Østbys spesialitet i bedriftsmarkedet er «skjult teater». Da presenteres han for eksempel som en nyansatt eller en innleid ekspert som holder et foredrag om noe bedriften er opptatt av. Det hele starter troverdig, men sekvensen ender som regel opp som noe ellevilt bedriften snakker om i lang tid.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

Book komiker

Bookingforespørsel - Paul Håvard Østby
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]