Komiker

Paul Håvard Østby

"Som konferansier eller med sine foredrag passer han som hånd i hanske til de fleste faglige og sosiale samlinger"

standup, konferansier, musikalsk, skjult teater, foredrag

OM Paul Håvard Østby

"Som konferansier eller med sine foredrag passer han som hånd i hanske til de fleste faglige og sosiale samlinger"

Svært få artister får like gode tilbakemeldinger fra bedrifter som Paul. Som konferansier eller med sine foredrag passer han som hånd i hanske til de fleste faglige og sosiale samlinger.

Østbys spesialitet i bedriftsmarkedet er «skjult teater». Da presenteres han for eksempel som en nyansatt eller en innleid ekspert og holder et foredrag om noe bedriften er opptatt av. Det starter troverdig med en innlagt talefeil, men ender ganske vilt, og en slik måte å lure de tilstedeværende på gir en svært morsom effekt! Veldig mange bedrifter har hatt suksess med dette, og et slikt lureri blir ofte et samtaleemne i bedriften i lang tid fremover.

Paul Håvard Østby er utdannet IT-ingeniør og lærer, men har siden 2001 livnært seg som komiker. Han har vært nominert til både Stå Opp-pris og Komipris, han har turnert med Riksteatret, gitt ut bok på Gyldendal, vært programleder på TV og gitt ut musikk som har toppet flere lister i landet. Han har satt opp flere show på Latter i Oslo, og siden 2007 har han sammen med partner Gustav Nilsen hver sommer stått bak sommershowet Urbane Totninger. Et show som de siste årene har samlet mer enn 30.000 publikummere hvert år. Nå kan du oppleve den allsidige komikeren på nettopp ditt arrangement!

VIDEOKLIPP

Gammel moro

Book komiker

Bookingforespørsel - Paul Håvard Østby
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]