"Med sin unike bakgrunn som rusmisbruker og mer eller mindre mislykket kriminell kan man trygt si at han har sin helt egen stil"

Ronny Torsteinsen

https://www.youtube.com/watch?v=i4rMQp3BCUw

Ronny er spådd som en av de neste store i bransjen og leverer stand up fri for sperrer med masse selvironi. Med sin unike bakgrunn som rusmisbruker og mer eller mindre mislykket kriminell kan man trygt si at han har sin helt egen stil. Når man heter Ronny og kommer fra Stjørdal er selvironi viktig og når man blander det men en god dose energi så får man mannen som er kåret til Trondheims morsomste. En trønder vi stolt kan tilby både som komiker og konferansier.

Ronny har gjort mye på kort tid. Han har hatt sitt eget radioprogram, stått på de største scenene i Norge og blitt omtalt som en komet i standup bransjen. Etter bare noen få år i bransjen har Ronny rukket å sette opp suksessforestillingen "Sorry Mamma". Han kan derfor allerede vise til terningkast 5 og utsolgte hus Norge rundt latterlig tidlig i karrieren. Som tittelen forteller, er hans dårlige samvittighet overfor moren forestillingens bakteppe, hvor han tar et oppgjør med sin kriminelle fortid. 

Ronny gjør også foredrag for skoler og bedrifter. Der det selvfølgelig er den samme historien som er i fokus. Foredraget blir tilpasset kundens ønsker og kan inneholde så mye (eller lite) humor dere ønsker. Så om du trenger konferansier, komiker, foredragsholder eller alle tre i en pakke, så er Ronny valget.