Lokalutleie og event

Konferanse og seminar

Våre fantastiske scener egner seg perfekt til store og små konferanser og seminarer.

Book komiker

Lei en komiker til dine ansatte, kunder, venner eller andre events.

Eksklusiv showpakke

Vi lukker galleriet eksklusivt for dere, med egen bar og vert, som ivaretar dere selskap og sørger for en morsom aften!

Latterbord og champagnelounge

Hva med et eget bord som venter på deg og dine etter showet? Eller en drink før eller etterpå i vår glitrende champagnelounge?

Vi tar gjerne en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Kontakt oss på telefon:

23 11 88 00

E-post:
[email protected]

terningkast 6
Aftenposten, Juliane Manica

«Takk for et fantastisk arrangement på tirsdag. Vi er veldig fornøyd med deres innsats, og ønsker å samarbeide med dere så ofte vi kan =)»

Vennlig hilsen / Best regards HØYER EGERTORGET AS Rune Fjellheim Driftssjef

«Takk for et utrolig bra opplegg. Vi ble godt tatt imot, vartet opp og showet leverte bra! Meget god service og oppfølging. Dette har vi veldig lyst til å få til igjen!»

Klem fra Synøve, Helene og Henriette Henriette Batt | Head of Wine Department ENGELSTAD|

«Kjære Mariann Tusen takk for i går. Vi vet av erfaring at når vi arrangerer smakinger og andre typer arrangementer på Latter blir det veldig bra. I går ble fantastisk! Du og ditt team gjorde en perfekt jobb som bidro til at vi fikk den rammen rundt arrangementet som vi ønsket pluss litt til. Den fleksibiliteten dere har gitt oss under planleggingen gjorde at vi alle fikk laget en personlig men profesjonell «touch» på dagen og kvelden. Vi gleder oss til mange flere arrangementer med Latter i fremtiden. Hils til alle som bidro til at denne kvelden ble så bra!»

Med vennlig hilsen Tove Solberg Adm.sjef/PA for Ole Robert Reitan Rema 1000

«Vi hadde en veldig bra samling. God mat var det hos dere også  Veldig behagelig å ha møtet i en fin sal med amfi i stedet for et vanlig konferanserom, så hvem vet; kanskje vi kommer tilbake til samme sted neste januar…»


Latter på Aker Brygge er det ultimate stedet for ditt event.

Vi kan arrangere store og små event skreddersydd til akkurat ditt behov. Det er den detaljerte kunnskapen om produksjon og komikere kombinert med fantastisk mat, flotte lokaler og kanskje Norges beste tekniske stab, som gjør oss unik. Det finnes mange muligheter på dette huset for din bedrift eller ditt privatarrangement på både kvelds og dagtid. Her kan du kombinere ditt eget arrangement med noe av den underholdningen som til en hver tid finnes på huset eller motivere dine arbeidskolleger gjennom kombinasjon humor og innhold.

Latter yter all bistand fra idèutkast, utforming, tilrettelegging og gjennomføring.

Latter har også et tett samarbeid med Stand Up Norge AS

og kan derfor hjelpe deg hvis du ønsker å leie inn komiker til eget arrangement. Våre komikere kan være konferansierer og gjør også skjult teater i tillegg til humor innslag. Gjennom vårt omfattende kontaktnett formidler vi både norske og utenlandske artister og kunstnere i alle kategorier. Latter har mange muligheter og vi er åpne og fleksible for nye og grensesprengende forslag.

Hvis du ønsker mer informasjon eller har forespørsler ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Ta kontakt på [email protected] eller tlf 23118805