Johan Golden

Diktator

diktator-latter-aker-brygge-humor-stand-up

-Alt annet enn den gyldne middelvei- - VINNER AV ÅRETS STAND UP-KOMIKER - KOMIPRISEN 2015 - - NOMINERT TIL ÅRETS SCENEFORESTILLING -

Diktator” er Johan Goldens første soloforestilling, nøyaktig ti år etter suksessforestillingen med Atle Antonsen ”Tilnærmet lik sant”. Siden den gang har han underholdt nordmenn som programleder i Golden Goal på TV2, Misjonen på P4 og på stand up-forestillinger over hele landet. Det siste året har han vært aktuell med Klippkomaniet på TV2 og som medforfatter av humorboken ”Statsråd vant spekeskinke; og andre lokale nyheter”. Golden har tidligere politisk erfaring fra Det politiske parti (DPP), som stilte til stortingsvalg i 2001.


"Man kan si mye rart om diktatorer, men de fikk ting gjort. Rom ble ikke bygget på en dag, men det hadde tatt betydelig lengre tid med en samarbeidsregjering. Det samme kan sies om underverk som Kheopspyramiden, Taj Mahal og Bergensbanen. Hadde Norge hatt en diktator ville debatten om hvor et museum skal bygges vært over på to sekunder. Det hadde ikke vært noen debatt.

Med et klima som løper løpsk, befolkningseksplosjon og en evigvarende global finanskrise, er det på tide å tenke nytt. Tenke litt utenfor boksen. ”Når man har stanget hue i veggen lenge nok, kan det være lurt å se etter en dør”, sa sikkert en eller annen. Så kom igjen folkens, la oss prøve et skikkelig enevelde, la oss gi diktaturet en sjanse. Bare for en liten stund. Så får vi noe gjort. Takk for tilliten."


- JOHAN GOLDEN
PÅTROPPENDE DIKTATOR