Ser du etter en forestilling i Oslo? På Latter kan du oppleve kritikerroste standup-show med landets mest populære komikere. Les mer og bestill billetter her.
Bestill billetter

F2

På Latter er det mange muligheter. Se en av våre forestillinger eller planlegg en magisk helaften med middag, drinker og standup.

Hos oss finner du alt på ett sted: tre store scener, en fantastisk à la carte-restaurant og flere barer. Vi samarbeider med landets største komikere og arrangerer engasjerende standup-show for enhver type humor.

Sigrid Bonde Tusvik i fyr og flamme

Et av våre mest populære show i år er Sigrid Bonde Tusvik sitt «Heks on The Beach». Tusvik begynte karrieren som komiker i 2003, og ble fort kjent for sin sylskarpe, provoserende og treffsikre form for humor.

Tusvik startet komikerkarrieren med undergrunnsshowet «Blymandag» sammen med komikere som Henrik Thodesen, Morten Ramm og Else Kåss Furuseth. Senere var hun reporter for humorprogrammet «Rikets røst» og programleder for «SMS-rulett» på VGTV.

De siste årene har hun imidlertid vært mest kjent for underholdningen hun har skapt sammen med komiker Lisa Tønne. Duoen har hatt egne standup-show og opparbeidet seg en enorm fanbase gjennom sin populære podkast «Tusvik og Tønne».

Kritikerrost hekseshow

«Heks on the Beach» er Tusvik sin første soloforestilling. Det hysterisk morsomme standup-showet hadde premiere på Latter høsten 2020, og ble raskt en braksuksess både blant anmeldere og publikum.

Billettene til showet ble raskt utsolgt, og anmelderne ga Tusvik toppscore. VG ga showet «Terningkast heks» og NRK kalte showet «Styrtmorsomt og viktig».

Sikre deg dine billetter i dag!

I den imponerende soloforestillingen tuller Tusvik med samfunnsaktuelle temaer på en måte bare hun kan. Du får blant annet se treffsikre parodier, sylskarpe replikker og vitser som får publikum til å vri seg av latter.

Vi har fortsatt ledige billetter til «Heks on The Beach» enkelte datoer. Følg med på ledige datoer og bestill billetter hos Ticketmaster.

Andre aktuelle forestillinger i Oslo

På Latter finner du humorshow for enhver smak. I november og desember kan du oppleve vårt tradisjonsrike show «Julelatter».

Vi kan også by på hysterisk morsomme show som «Singel i Parterapi», «Dr. Bergland uten grenser» og «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars». Ta med deg en venn eller kom alene – vi kan garantere deg en kveld fylt av latter!

Billetter til en av våre forestillinger er også den perfekte gave til en du er glad i. Vi tilbyr også gavekort!

Les også: Forestilling Bergen

Opplev en magisk helaften på Latter

Latter er den perfekte destinasjonen dersom du vil ha kvalitetstid med venner, familie eller kollegaer. Vi holder til sentralt på Aker Brygge, og hos oss kan dere kombinere fantastisk standup med nydelig mat og drikke.

For mindre selskaper har vi à la carte-meny med noe for enhver smak. Vi tilbyr også en velsmakende sharing-meny hvor dere kan få smake litt av alt.

Restauranten er åpen for alle, og du trenger ikke nødvendigvis å se et show for å spise hos oss. Vår kjøkkensjef bruker kun sesongens beste råvarer for å tilberede de beste rettene fra forskjellige verdenshjørner.

Vi anbefaler «Chef's Menu»

Bestiller dere kokkens egne meny vil dere få fem retter på deling fra de ulike kategoriene, servert i tre omganger. På den måten får dere god tid til å spise før lattermusklene skal i sving. Dersom dere ønsker dette må det bestilles av hele bordet.

Bestill dine billetter i dag

Våre forestillinger er svært populære og billettene blir fort revet unna, så bestill dine billetter i dag. Hvis du lurer på noe angående en av våre forestillinger eller vil ha mer informasjon, så ta kontakt med oss gjennom lenken nedenfor.

Velkommen til Latter!