Restaurant

I andre etasje på Latter finner du vår à la carte restaurant. 

Vår eminente kjøkkensjef med hans team, jobber kontinuerlig med å utvikle vårt kjøkken, slik at vi hele tiden kan tilby våre gjester mat av topp kvalitet med sesongens beste råvarer.
I vår nye meny, utvider vi vårt sortiment, og tilbyr flere småretter med fantastiske smaker.
 
Kom innom oss neste gang du skal på show, eller om du bare er sulten og har lyst på noe godt.
Vi tar i mot deg med et stort smil og gleder oss til å lage nye retter til dere, og håper du vil få noen nye favoritter på Latter.


Latter Bar er nyinnredet med sittegrupper av ulike typer. Man kan reservere Latterbord, hvor man vil bli tilbudt et eget bord for deg og dine etter show. Vi fyller det med snacks slik at du og ditt følge ikke spres for alle vinder. 

I stilfulle omgivelser blir du møtt av smilende bartendere som kan tilby deg et godt sortiment av ulike typer drinker.  Vi tilbyr også Latterbord - les mer her! Vi vet dere ønsker komfort og det sørger vi for her på Latter! Husk at Latter har 20 års aldersgrense.

For henvendelser angående større eller mindre selskaper, bordreservasjoner eller annet ring 23 11 88 00 eller send en e-post til bookingkontoret.


For bordbestilling ring

23 11 88 00

À la carte


Vår à la carte-meny tilbys kun ved bestilling direkte i restauranten. For forhåndsbestillinger og grupper på 10 eller flere - se på våre selskapsmenyer.

Kjøkkenets tapastårn, spekemat, oliven og ost

Melk, hvete, durumhvete, egg, soya og sulfitter

145,-

Latters Tom Kha Gai suppe , kylling, kokosmelk og koriander

Bløtdyr og fisk

135,-

Toast skagen, håndpillede reker, rogn og dill

Melk, hvete, durumhvete, skalldyr, fisk, egg og sennep

150,-

Sashimi, Frøyalaks, ponzusaus, rød spisskål og sjøgress

Hvete, fisk, soya og sesamfrø

125,-

Risoni, petit pois, cherry tomater, parmesan og ricotta (vegetar)

Melk og sulfitter

135,-

Fersk pasta, steinsopp, kål, soppkraft og parmesan (vegetar)

Melk, hvete, durumhvete og egg

150,-

Bakt kveite, savoykål, beurre blanc og avrugakaviar

Melk, fisk og sulfitter

150,-

Taco-ish, oksebryst, mangosalsa, koriander og maistortilla

Sulfitter

140,-

Bao, spicy porkbelly, syltede grønnsaker og sesammajoness

Melk, hvete, egg, selleri, soya, sennep, sesamfrø og sulfitter

150,-

And på tre vis fra Gårdsand, kirsebær og petit pois

Melk, hvete, egg, selleri og sulfitter

155,-

Seks oster, kompotter, nøtter og knekkebrød

Melk, hvete, durumhvete, rug, bygg, havre, egg, soya, sulfitter, mandler, pistasjnøtter og valnøtter

125,-

Sjokoladepannacotta, kokos- og limesorbet

Melk, hvete og egg

125,-

Latters jordbærtallerken, mousse og sorbet

Melk, hvete og egg

125,-

Chef's 4 retters meny, kjøkkensjefen har valgt ut sine favoritter

495,-


“Er du litt sulten og kun har lyst på en liten matbit,
er én rett perfekt størrelse, om du er mer sulten
anbefaler vi at du velger to eller tre retter.
Vi bruker kun de beste råvarene og tilbereder rettene til perfeksjon
med en klype salt og en god sleiv med kjærlighet.“

Hilsen Henrik Widerberg, kjøkkensjef

Last ned menyen

Juni selskapsmeny 2018

1/6 – 30/6


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Moules marinières

Melk, sulfitt og bløtdyr.

Serranoskinke med grønn asparges og hollandaiseskum

Melk, hvete, durumhvete, egg og sulfitt.

Hovedretter

Pannestekt uerfilet med potetkrem, sommergrønnsaker og vinaigrette

Melk, fisk og sulfitt.

Kalve-entrecôte med fransk potetsalat og ramsløksmør

Melk, sennep og sulfitt.

Desserter

Sjokoladepannacotta med kokos- og limesorbet

Melk, hvete og egg.

Latters jordbærtallerken med mousse og sorbet

Melk, hvete og egg.


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Last ned menyen

Julimeny 2018

1/7 – 31/7

Latters tapastårn

Spekeskinke, Ibérico de Bellota chorizo, Manchego, marinerte oliven, brød og dipp

Hvete, durumhvete, rug, havre, egg, sennep og melk

175,-

Toast skagen

Reker, ørretrogn og dill

Hvete, durumhvete, skalldyr, fisk, egg og sennep

150,-

Sashimi

Frøyalaks, ponzusaus og sjøgressv

Hvete, soya, melk, selleri, sulfitt, sesamfrø og egg

125,-

Grillet cheeseburger

Briochebrød, bacon, hjemmelagd dressing

Hvete, soya, melk, selleri, sennep, sesamfrø og egg

175,-

Grillet kalve-entrecôte

Fransk potetsalat og ramsløksmør

Melk, selleri og sulfitt

295,-

Latters jordbærtallerken

Friske jordbær og sorbet

Melk, hvete og egg

125,-


Last ned meny

August selskapsmeny 2018

1/8 – 31/8


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Asiatisk skalldyrsuppe

Skalldyr, bløtdyr, fisk og sulfitt.

Konfitert kyllingsalat med friske grønnsaker

Sennep, selleri og sulfitt.

Hovedretter

Pannestekt skate med blomkål-og trøffelkrem og beurre noisette

Melk og fisk.

Okse ”Butcher´s cut” med aspargessalat og choronsaus

Melk, egg og sulfitt.

Desserter

Bringebær- og ripsclafoutis med solbæryoghurtis

Melk, hvete, egg og mandel.

Syrnet rabarbra med vaniljemousse, rabarbra- og jordbærskrem og vaniljekrum

Melk, hvete og egg.


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,- 

Last ned menyen

September selskapsmeny 2018

1/9 – 30/9


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Ørrettartar med parmesankrem og agurk

Fisk, hvete, rug, bygg, egg og melk

Kylling- og svineknoketerrine med rødløksmarmelade og champagnevinaigrette

Hvete, durumhvete, sennep, selleri og sulfitt

Hovedretter

Lavtemperert torsk med potetkrem tilsmakt pepperrot og blåskjellskum

Melk og fisk

Lam ytrefilet med hjemmelaget lammepølse, aspargesbønner og ristet hvitløksjy

Melk, egg og sulfitt

Desserter

Bringebærpannacotta med hvit sjokoladesorbet og mandel

Melk, hvete, egg og mandel

Sjokoladeganache med tindvedsorbet og blåbær

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,- 

Last ned menyen

Oktober selskapsmeny 2018

1/10 – 31/10


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Råmarinert kveite med fennikelsalat og dillskum

Fisk, hvete, rug, bygg, egg og melk

Villsvin fra Skåne med skogssopp og rørte tyttebær

Hvete, durumhvete, sennep, selleri og sulfitt

Hovedretter

Pannestekt torsk med ristet blomkålpuré og sjøkrepssaus

Melk, fisk og skalldyr

Helstekt okse indrefilet med gresskarkrem, spinat og timiansjy

Melk og sulfitt

Desserter

Eplesmuldrepai med yoghurtiskrem og eplechips

Melk, hvete og egg

Sjokoladeterrine med pistasjsponge og blodappelsinsorbet

Melk, hvete, egg og pistasjnøtter


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,- 

Last ned menyen

November og desember selskapsmeny 2018

1/11 – 31/12


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere  forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.


Julemeny

Juletallerken med ribbe, rødkål og medisterpølse
- Inneholder melk og sulfitt.

eller

Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør
- Inneholder melk.

***

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus
- Inneholder melk.

Kr 495,-

Forretter

Latters gravlaks med hovmestersaus og urtekrum

Fisk, hvete, durumhvete og egg

Reinsdyr-roastbiff med pepperrot, purre og gresskarkjerner

Hvete, durumhvete og sulfitt

Hovedretter

Pannestekt kveite med urtepotetkrem, glaserte rotgrønnsaker og rognsaus

Melk og fisk

Helstekt okse indrefilet med søtpotetpuré, grønnkål og rødvinsjy tilsmakt Cognac

Melk og sulfitt

Lavtemperert hjort ytrefilet med rosenkål, sopp og kremet viltsaus

Melk og sulfitt

Desserter

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus

Melk

Sjokoladeganache med marinerte skogsbær, melkesjokoladeiskrem og vaniljekrum

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 435,-

3-retters meny kr 535,- 

Last ned menyen

Vinkart

Musserende

Spania

Hola Cava Extra Brut. Glass: 79,-, Flaske: 490,-

Frankrike

Alsace

Gustave Lorentz Crémant. Glass: 89,-, Flaske: 559,-

Champange

Jacquart Brut Mosaique. Glass: 119,-, Flaske: 795,-

Jacquart Rosé. Flaske: 895,-

Jacquart Blanc De Blanc 2006. Flaske: 999,-

Jacquart Brut Mosaique 150 cl. Flaske: 1395,-

Jacquart Brut Mosaique 300 cl. Flaske: 2999,-

Hvitvin

Argentina

Amalaya Blanco. Flaske: 519,-

Chile

Cono Sur Bicicleta Gewürztraminer. Flaske: 488,-

Italia

Abruzzo

Tenuta Ulisse Pecorino 2016. Flaske: 499,-

Veneto

Tommasi Lugana Fornaci. Flaske: 499,-

Tommasi Le Volpare Soave 2015. Flaske: 499,-

Toscana

Banfi Fumanio. Flaske: 519,-

Frankrike

Alsace

Gustave Lorentz Riesling Reserve. Glass: 105,-, Flaske: 506,-

Jura

Savagnin 2012 Domaine de la Pinte. Flaske: 698,-

Loire

Sancerre Domaine des Buissonnes 2015. Glass: 125,-, Flaske: 615,-

New Zealand

Yealands Land Made Riesling. Flaske: 506,-

Yealands Estate Single Vineyard Grüner Veltlier. Flaske: 599,-

Portugal

João Portugal Ramos Alvarinho 2015. Flaske: 548,-

Sør-Afrika

Porcupine Ridge Sauvignon Blanc. Glass: 105,-, Flaske: 496,-

Tyskland

Rheingau

Georg Breuer Riesling Charm. Glass: 110,-, Flaske: 548,-

Georg Breuer Terra Montosa Riesling. Flaske: 759,-

USA

Noble Vines 446 Singel Vineyard Chardonnay. Flaske: 569,-

Østerrike

Josef Dockner Oberfeld Gruner Veltliner. Flaske: 549,-

Rosé

Pinot Noir Rosé, Gustave Lorentz 2015. Glass: 105,-, Flaske: 499,-

Ulisse Cerasuolo. Flaske: 509,-

Rødvin

Chile

Cono Sur Reserva Especial Carmener. Flaske: 529,-

Frankrike

Segla 2010. Flaske: 1099,-

Côtes Du Rhone, Olivier Ravoire 2012. Glass: 105,-, Flaske: 509,-

Italia

Abruzzo

Tenuta Ulisse Montepulciano d’Abruzzo 2015. Glass: 127,-, Flaske: 659,-

Toscana

Banfi Belnero 2011. Flaske: 669,-

Le Volte dell´Ornellaia. Flaske: 689,-

Piemonte

Pio Cesare Barbera. Flaske: 685,-

Pio Cesare Barolo. Flaske: 1099,-

Veneto

Ripasso Valpolicella, Tommasi Viticoltori 2013. Glass: 109,-, Flaske: 596,-

Amarone della Valpolicella Classico, Tommasi Viticoltori 2012. Flaske: 909,-

Emilia Romagna

Umberto Cesari Laurento Sangiovese Riserva 2014. Flaske: 729,-

New Zealand

Yealands Land Made Pinot Noir. Flaske: 559,-

Spania

Ramon Bilbao Crianza. Flaske: 499,-

Sør Afrika

Porcupine Ridge Syrah. Glass: 109,-, Flaske: 547,-

Tyskland

Spatburgunder Georg Breuer. Flaske: 597,-

USA

Noble Vines 667 Pinot Noir. Glass: 114,-, Flaske: 569,-

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon. Flaske: 579,-

Dessertvin

Chile

Cono sur Cosecha Nobel Late Harvest 37,5 cl. Glass: 68,-, Flaske: 405,-

Italia

Tommasi Fiorato Recioto Valpolicella 2010, Tommasi Viticoltori. Glass: 88,-, Flaske: 589,-

Portugal

Cossart Gordon 5 YO Madeira. Glass: 75,-, Flaske: 438,-

Alkoholfritt

Blu Nun Red Alcohol free. Glass: 65,-, Flaske: 315,-

Blu Nun White Alcohol free. Glass: 65,-, Flaske: 315,-

Barmeny

Øl

Ringnes

0,4 l - Norge. 86,-

Carlsberg

Danmark. 92,-

*Maltet bygg

Pilsner Urquell

Tsjekkia. 92,-

*Maltet bygg

Peroni

Italia. 95,-

*Maltet bygg

Corona

Mexico. 99,-

*Maltet bygg

Kronenbourg 1664 Blanc

Frankrike. 99,-

*Maltet bygg og hvete

Monaco Beer

Monaco. 105,-

*Maltet bygg

Brooklyn East India Pale Ale

USA. 116,-

*Maltet bygg

Brooklyn Lager

USA. 116,-

*Maltet bygg

Brooklyn Brown Ale

USA. 116,-

*Maltet bygg

Tiny Rebel Hadouken

Skottland. 135,-

*Maltet bygg

Cider og Rusbrus

Somersby Cider Eple

95,-

*Sulfitter

Smirnoff ICE

95,-

Rosco Ginger Beer

95,-

Alkoholfritt

Pepsi/Pepsi Max

48,-

Solo

48,-

7-Up

48,-

Bris

48,-

Imsdal

48,-

Carlsberg Non Alcoholic

48,-

Økologisk Eplemost fra Dyre Gård

65,-

Imsdal med kullsyre

75,-

Bobler

Jacquart Brut Mosaique. Glass: 119,-, Flaske: 795,-

Cremant d’Alsace, Gustave Lorentz. Glass: 89,-, Flaske: 559,-

Hvitvin

Tommasi Giulietta. Glass: 96,-, Flaske: 465,-

Pio Cesare l`Altro Chardonnay. Glass: 126,-, Flaske: 599,-

Rødvin

Le Petit Gascoûn. Glass: 96,-, Flaske: 465,-

Pio Cesare Barbera d´Alba. Glass: 139,-, Flaske: 689,-

Drinker

Espresso Martini

Smirnoff Vodka, kahlua, fersk espresso, kaffesirup, vaniljesukker. 135,-

Stand Up Martini

Captain Morgan White, Peachlikør, sirup, sitron, passjonsjfruktpuré, eggehvite, vaniljesukker. 135,-

*Egg

Berry Me Bramble

Tanqueray Gin, Chambord, sirup, sitronjuice, bringebærpuré, ferske blåbær, eggehvite. 135,-

*Egg

Rosa Elefanten

Don Julio blanco, Sour Rhubarb-likør, vaniljesukker, sitronjuice, vaniljesirup, rabarbrapuré, eggehvite. 135,-

*Egg

Lynchburg Lemonade

Tanqueray, Chambord, Sukker, Sitron, Blåbær, Eggehvite. 135,-

*Egg

Julep Mohito

Fersk lime, mynte, De Luze VS cognac, sirup, Ginger Beer. 135,-