Restaurant

I andre etasje på Latter finner du vår à la carte restaurant. 

Vår eminente kjøkkensjef med hans team, jobber kontinuerlig med å utvikle vårt kjøkken, slik at vi hele tiden kan tilby våre gjester mat av topp kvalitet med sesongens beste råvarer.
I vår nye meny, utvider vi vårt sortiment, og tilbyr flere småretter med fantastiske smaker.
 
Kom og besøk oss neste gang du skal ut og spise i Oslo, eller legg det sammen med ditt besøk på et av våre show.
Vi tar imot deg med et stort smil og gleder oss til å servere dere.
Vi har endret vår meny betydelig det siste året og tilbyr flere nye spennende retter fra ulike verdenshjørner, så vi har noe for enhver smak.

Latter Bar er nyinnredet med sittegrupper av ulike typer. Man kan reservere Latterbord, hvor man vil bli tilbudt et eget bord for deg og dine etter show. Vi fyller det med snacks slik at du og ditt følge ikke spres for alle vinder. 

I stilfulle omgivelser blir du møtt av smilende bartendere som kan tilby deg et godt sortiment av ulike typer drinker.  Vi tilbyr også Latterbord - les mer her! Vi vet dere ønsker komfort og det sørger vi for her på Latter! Husk at Latter har 20 års aldersgrense.

For henvendelser angående større eller mindre selskaper, bordreservasjoner eller annet ring 23 11 88 00 eller send en e-post til bookingkontoret.


For bordbestilling ring

23 11 88 00

À la carte


Vår à la carte-meny tilbys kun ved bestilling direkte i restauranten. For forhåndsbestillinger og grupper på 10 eller flere - se på våre selskapsmenyer.

Kjøkkenets tapastårn, spekemat, oliven og ost

Melk, hvete, durumhvete, egg, soya og sulfitter

145,-

Sashimi, Frøyalaks, ponzusaus, rød spisskål og sjøgress

Hvete, fisk, soya og sesamfrø

125,-

Fersk pasta, steinsopp, kål, soppkraft og parmesan (vegetar)

Melk, hvete, durumhvete og egg

150,-

Tom Kha Gai suppe, kylling, kokosmelk og koriander

Bløtdyr og fisk

135,-

Taco-ish, andelår, black beans, avokado, pico de gallo og hjertesalat

Sulfitter

140,-

Bao, spicy porkbelly, syltede grønnsaker og sesammajoness

Melk, hvete, egg, selleri, soya, sennep, sesamfrø og sulfitter

150,-

Svineknoke, røkt sideflesk, sjampinjong, sølvløk og surkål

Melk, selleri, sennep og sulfitter

155,-

Seks oster, kompotter, nøtter og knekkebrød

Melk, hvete, durumhvete, rug, bygg, havre, egg, soya, sulfitter, mandler, pistasjnøtter og valnøtter

125,-

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus

Melk

125,-

Sjokoladeganache, marinerte skogsbær og melkesjokoladeiskrem

Melk, hvete og egg

125,-

Chef's 4 retters meny, kjøkkensjefen har valgt ut sine favoritter

495,-


“Er du litt sulten og kun har lyst på en liten matbit,
er én rett perfekt størrelse, om du er mer sulten
anbefaler vi at du velger to eller tre retter.
Vi bruker kun de beste råvarene og tilbereder rettene til perfeksjon
med en klype salt og en god sleiv med kjærlighet.“

Hilsen Henrik Widerberg, kjøkkensjef

Last ned menyen

November - desember selskapsmeny 2018

1/11 – 31/12


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.


Julemeny

Juletallerken med ribbe, rødkål og medisterpølse
- Inneholder melk og sulfitt.

eller

Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør
- Inneholder melk.

***

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus
- Inneholder melk.

Kr 495,-

Forretter

Latters gravlaks med hovmestersaus og urtekrum

Fisk, hvete, durumhvete, sennep og egg

Reinsdyr-roastbiff med pepperrot, purre og gresskarkjerner

Melk og sulfitter

Hovedretter

Pannestekt kveite med urtepotetkrem, glaserte rotgrønnsaker og rognsaus

Melk, selleri, sulfitter og fisk

Helstekt okse indrefilet med søtpotetpuré, grønnkål og rødvinsjy tilsmakt Cognac

Melk, selleri og sulfitter

Lavtemperert hjort ytrefilet med rosenkål, sopp og kremet viltsaus

Melk, selleri og sulfitter

Desserter

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus

Melk

Sjokoladeganache med marinerte skogsbær, melkesjokoladeiskrem og vaniljekrum

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 435,-

3-retters meny kr 535,-

Last ned julemenyen

Last ned selskapsmenyen

Januar - februar selskapsmeny 2019

01/01 - 02/03


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten forhåndsbestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Kremet soppsuppe med speket reinsdyr og kantareller

Melk, selleri og sulfitt

Sashimi av kveite med agurk- og granateplesalat og ponzusaus

Fisk, hvete og soya

Hovedretter

Bakt torsk med svartkål, mandelpotetpuré og brunet soyasmør

Fisk, hvete, soya og melk

Okse ”skirt steak” med karamellisert løk, romanesco og rødvinssaus

Melk, selleri og sulfitt

Desserter

Sjokoladefudgekake med rød appelsinsorbet og blåbærmarengs

Melk, hvete og egg

Eple- og kvedekompott med sitron- og hvit sjokoladekrum og vaniljeyoghurtis

Melk, havre, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Last ned menyen

Mars - april selskapsmeny 2019

01/03 - 30/04


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten forhåndsbestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Ceviche på tunfisk med spicy mangosalat og sjøgress

Fisk, hvete, durumhvete, rug, og sesamfrø

Biff-tartar med klassisk tilbehør

Egg, sennep og sulfitt

Hovedretter

Pannestekt uerfilet med spisskål, grønn asparges, blåskjell og rogn

Fisk, sulfitt, selleri og melk

Kalve-entrecôte med beter, aspargesbønner, stekt hjertesalat, honning- og eddikglace

Melk, sulfitt og selleri

Desserter

Ostekrem, digestivecrumble, pasjonsfrukt og mynte

Melk, hvete og egg

Sjokolade panna cotta med kirsebærsorbet og vaniljekrum

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Vinpakke 4 enheter kr 419,-

Last ned menyen

Mai - juni selskapsmeny 2019

01/05 - 30/06


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Forretter

Moules marinières

Melk, bløtdyr og sulfitter

Chèvre chaud-salat med spekeskinke og valnøtter

Melk, hvete, durumhvete, sennep, sulfitter og valnøtter

Hovedretter

Bakt kveite med potetkrem, sommergrønnsaker og urtevinaigrette

Fisk, sulfitt og melk

Kalveentrecôte med asparges, neper og choronsaus

Melk, sulfitt og egg

Desserter

Sjokoladefondant med rømmeiskrem og hasselnøtter

Melk, hvete, egg og hasselnøtter

Latters jordbærtallerken med mousse og sorbet *

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Vinpakke 4 enheter kr 419,-

Last ned menyen


September - oktober selskapsmeny 2019

21/8 - 31/10


Selskapsmenyen er for gjester som ønsker å forhåndsbestille mat. Grupper på 10 eller flere forhåndsbestille fra selskapsmenyen. Er dere færre enn 10 personer kan dere enten bestille fra selskapsmenyen eller bestille fra á la carte menyen direkte i restauranten.

Foretter

Ørrettartar med fennikel, eple og dill

Fisk og melk

Konfitert kyllingterrine med estragonskum og salat

Melk, hvete, durumhvete og sulfitter

Hovedretter

Pannestekt torsk med persillerotpuré, spinat og blåskjellskum

Melk, fisk, selleri og sulfitt

Okse skirt steak med søtpotetpuré, grønnkål og timiansjy

Melk, selleri og sulfitt

Desserter

Sjokoladefudgekake med solbæryoghurtis og coulis

Melk, hvete og egg

Rabarbra med hvit sjokolade panna cotta og kardemommeiskrem

Melk, hvete og egg


2-retters meny kr 395,-

3-retters meny kr 495,-

Vinpakke 4 enheter kr 419,-

Last ned menyen

Vinkart

Musserende

Spania

Cava Castellblanc Organic Brut Nature. Glass: 79,-, Flaske: 499,-

Italia

Bottega Petalo Prosecco. Glass: 86,-, Flaske: 569,-

Champagne

Frankrike

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut. Glass: 119,-, Flaske: 799,-

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut Rosé. Flaske: 999,-

Nicolas Feuillatte Blanc de blancs 2008. Flaske: 999,-

Nicolas Feuillatte Palmes d´Or 2006. Flaske: 1995,-

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut Magnum (1,5 liter). Flaske: 1599,-

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut dbl. Magnum (3-liter). Flaske: 3499,-

Hvitvin

Tyskland

Georg Breuer Riesling Charm. Glass: 115,-, Flaske: 569,-

Georg Breuer Terra Montosa. Flaske: 759,-

Østerrike

Domaine Wachau Grüner Veltliner Dürnstein Federspiel. Flaske: 515,-

Italia

Veneto

Tamellini Soave. Flaske: 525,-

Toscana

Poggio al Tesoro Solosole Vermentino. Flaske: 629,-

Frankrike

Alsace

Dopff & Irion Riesling Cuvée Réne Dopff. Flaske: 529,-

Burgund

Louis Moreau Chablis 1er Cru Les Fourneaux. Flaske: 779,-

Bouchard Macon-Lugny. Glass: 125,-, Flaske: 615,-

Bouchard Meursault Villages. Flaske: 1005,-

Loire

Sautereau Sancerre. Flaske: 615,-

Jura

Domaine de la Pinte Savagnin 2013. Flaske: 979,-

Spania

Hammeken Cellars Gotas de Mar Albariño. Glass: 120,-, Flaske: 595,-

Sør-Afrika

Boekenhoutskloof Winery Porcupine Ridge Sauvignon Blanc. Glass: 109,-, Flaske: 525,-

New Zealand

Yealands Land made Riesling. Flaske: 525,-

Chile

Cono Sur 20 Barells Chardonnay. Glass: 145,-, Flaske: 719,-

USA

Noble Vines 446 Singel Vineyard Chardonnay. Flaske: 588,-

Rosé

Chateau de Berne Grande Récolte Rosé. Glass: 118,-, Flaske: 585,-

Rødvin

Tyskland

Georg Breuer Spätburgunder. Flaske: 609,-

Frankrike

Bordeaux

Chateau Les Albert. Flaske: 575,-

Burgund

Villa Ponciago Fleurie Cuvée les Haut du Py, Bouchard M.. Glass: 148,-, Flaske: 729,-

Rhõne

Gabriel Meffre Côtes du Rhône Prestige “Saint Vincent”. Flaske: 535,-

Francois Villard Jouvet Cornas. Flaske: 975,-

Italia

Veneto

Allegrini Belpasso Rosso. Flaske: 539,-

Allegrini La Grola. Flaske: 689,-

Plemonte

Borgogno Barbera d´Alba. Flaske: 595,-

Borgogno No Name (Barolo). Flaske: 809,-

Toscana

Poggio Al Tesoro Mediterra. Glass: 125,-, Flaske: 619,-

Spania

Hammeken Cellars Tosalet Priorat Old Vines. Flaske: 599,-

Marques Ecologico. Glass: 105,-, Flaske: 515,-

Chile

Cono Sur Organic Pinot noir. Glass: 115,-, Flaske: 545,-

New Zealand

Yealands Land Made Pinot noir. Flaske: 575,-

Sør Afrika

Boekenhoutskloof Winery Porcupine Ridge Syrah. Flaske: 565,-

USA

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon. Glass: 125,-, Flaske: 599,-

Dessertvin

Italia

Banfi Florus Moscadello di Montalcino. Glass: 89,-, Flaske: 709,-

Corte Giara Recioto di Valpolicella. Glass: 88,-, Flaske: 695,-

Madeira

Cossart Gordon 5 YO Malmsey. Glass: 75,-, Flaske: 549,-


Klikk her for å laste ned meny

Barmeny

Øl

Ringnes

0,4 l - Norge. 89,-

*Maltet bygg

Carlsberg

Danmark. 92,-

*Maltet bygg

Pilsner Urquell

Tsjekkia. 92,-

*Maltet bygg

Corona

Mexico. 99,-

*Maltet bygg

Peroni

Italia. 95,-

*Maltet bygg

Kronenbourg 1664 Blanc

Frankrike. 99,-

*Maltet bygg og hvete

Monaco Beer

Monaco. 105,-

*Maltet bygg

Brooklyn East India Pale Ale

USA. 116,-

*Maltet bygg

Brooklyn Lager

USA. 116,-

*Maltet bygg

Brooklyn Brown Ale

USA. 116,-

*Maltet bygg

Tiny Rebel Hadouken

Skottland. 135,-

*Maltet bygg

Cider og Rusbrus

Somersby Cider Eple

95,-

*Sulfitter

Smirnoff ICE

95,-

Rosco Ginger Beer

95,-

Alkoholfritt

Pepsi/Pepsi Max

48,-

Solo

48,-

7-Up

48,-

Bris

48,-

Carlsberg Non Alcoholic

52,-

Edel Aroma Økologisk Eplemost 35cl

79,-

Imsdal med kullsyre

75,-

Bobler

Nicolas Feuillatte Réserve. Glass: 119,-, Flaske: 799,-

Castellblanch Organic Brut. Glass: 79,-, Flaske: 499,-

Hvitvin

Castillo Las Almenas Sauvignon Blanc. Glass: 98,-, Flaske: 475,-

Louis Moreau Chablis. Glass: 122,-, Flaske: 599,-

Rødvin

Castillo Las Almenas Tempranillo. Glass: 98,-, Flaske: 475,-

Rosévin

Chateau de Berne Grande Récolte Rosé. Glass: 118,-, Flaske: 585,-

Drinker

Hot passion

Don Julio Tequila, mango likør, sitronjus, chillisukkerlake, pasjonsfruktpure, eggehvite. 136,-

*Egg

Aperol Twist

Tanqueray Gin, Aperol, sitronjus, sukkerlake , eggehvite. 136,-

*Egg

Red Ruby

Captain Morgan lys rom, fersken likør, sitronjus, sukkerlake, bringebærpure, eggehvite. 136,-

*Egg

Tea Party

Bulleit bourbon, De Kuyper Lapsang Tea, sitronjus, honning, sukkerlake, eggehvite. 136,-

*Egg

Espresso Martini

Smirnoff vodka, Kahlua,vaniljesukkerlake, espresso. 139,-