Julelatter 2017

370
1 t 15 min
Klubbscenen

OM FORESTILLINGEN

Ingen førjulstid uten en god julelatter - for 11. år på rad smeller vi igjen til med publikumsfavoritten «Julelatter», stand up-showet du definitivt ikke bør gå glipp av!

I år har Latter nemlig håndplukket en nydelig bukett komikere som vil gjøre alt for at du skal få deg en god latter i førjulsstria: Halvor Johansson, Vidar Hodnekvam og Bjørn-Henning Ødegaard. Sammen sørger de for at du får en fantastisk kveld hos oss på Aker Brygge. For hva er vel bedre enn å ringe inn høytiden sammen med tre av landets morsomste mennesker? Ta deg fri fra kjas og mas og opplev årets morsomste juleshow.

Fra alle oss, til alle dere - spis, drikk og vær glad på Latter - velkommen!

HALVOR JOHANSSON:

Halvor har allerede rukket å gjøre stor suksess på humorscener over hele landet på rekordtid. Han er en av de yngste, faste konferansierene vi benytter oss av på Latter og har vunnet flere priser for sin standup. Vinteren 2016 / 2017 spilte han over 60 forestillinger med "Lattergalla" på Latters hovedscene med navn som Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen. Til daglig er Halvor ankeret i morgenshowet "Stå opp" på den svært populære radiokanalen Radio Rock og de har mange tusen faste lyttere hver dag. Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter.

BJØRN-HENNING ØDEGAARD:

Plutselig sto Bjørn-Henning på scenen, og den tok han med storm. På rekordtid har den lovende standupkomikeren bygget opp en solid og stilsikker fremtoning - hans tilbakelente, men skarpe observasjoner har allerede sørget for latterbrøl over hele landet. Han var bl.a. også med på «Julelatter 2015» sammen med Christer Torjussen, Tore Petterson og Adam Schjølberg som høstet gode terningkast og fulle hus på Latter i Oslo. I 2015 ble han også nominert til den prestisjetunge «Stå Opp Prisen». I år har han reist rundt med «Latter Live – på turné» over hele landet for fullsatte kulturhus og trampeklapp.

VIDAR HODNEKVAM:

Vidar Hodnekvam er en komiker av rang som har jobbet seg inn i eliten av norske standupkomikere, en scene og en by av gangen. Han har blitt beskrevet av anmeldere som en mitraljøse av punchlines og en som leverer tre vitser der andre serverer en. Selvironisk og varm tar han fatt på de fleste temaer. Hodnekvam er etablert som headliner på standupklubber i hele landet og Dette ble kronet med en nominasjon til Komiprisen som «Årets Stand Up Komiker 2016».. Hadde et kritikerrost debutshow som het «Oppvekst» i 2014 og var en av tre i showet «Bergensbølgen» i 2015, som ble møtt av strålende kritikker og begeistrede publikummere.

Medvirkende

Vidar Hodnekvam

Standup, Konferansier

Halvor Johansson

Standup, Konferansier

Bjørn-Henning Ødegaard

Standup, Konferansier