Komiker

Atle Antonsen

"En ambassadør for den høylytte, halsløse humoren - en pådriver for samtidskomikk, verbal og intelligent harselas ingen kan måle seg med."

standup, konferansier, musikalsk

OM Atle Antonsen

"En ambassadør for den høylytte, halsløse humoren - en pådriver for samtidskomikk, verbal og intelligent harselas ingen kan måle seg med."

Atle Antonsen har blitt en institusjon. En ambassadør for den høylytte, halsløse humoren - en pådriver for samtidskomikk, verbal og intelligent harselas ingen kan måle seg med.

Med sine utallige opptredener i media har han med tiden plantet baken i sofaen i de tusen hjem. Han er uanstendig ærlig og er tidvis lett surrealistisk og direkte indirekte i formen. En spesiell egenskap med Antonsen er evnen til å drive komikk med det aller største alvor. Det viktigste er at publikum ikke trekker likegyldig på skuldrene, men lar seg engasjere. Om ikke latter, så tårer.

Antonsen er en allsidig mann med en lang merittliste både innen radio, scene og TV. Han er bl.a. kjent fra TV-serien DAG, som har gått fire sesonger på TV2 og samarbeidet med Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Espen Eckbo, som har blitt publikumssuksesser både på TV og scene over hele landet.

På scenen har han gjort seg bemerket i mange år. Han startet med standup i 1994 og var den første komikeren med eget enmannsshow - Vårherre med Bart. Senere har han satt opp flere show, TV- og populære radioprogrammer sammen med kollega Johan Golden, bl.a Misjonen som du kan høre på P4 hver fredag. Den populære komikeren har vunnet Komiprisen fire ganger; i 2004 i klassen beste standupartist og i 2007, 2008 og 2012 i klassen beste mannlige artist i revy og komedie. Under Gullruten 2006 ble han kåret til beste mannlige skuespiller for Tre brødre som ikke er brødre.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Antonsen & Golden»

Tilnærmet lik sant
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Atle Antonsen
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]