Komiker

Cecilie Steinmann Neess

”Cess får alt hun tar i til å bli til gull. Hun har en liksom-klønete komisk utstråling, er musikalsk i alt hun gjør og en stor typetegner.”

Tre elefanter i rommet
standup, konferansier, musikalsk

OM Cecilie Steinmann Neess

”Cess får alt hun tar i til å bli til gull. Hun har en liksom-klønete komisk utstråling, er musikalsk i alt hun gjør og en stor typetegner.”

Cess har på kort tid gått fra å være ung og lovende til å bli en av landets største komikerstjerner!

Hun fikk sitt definitive gjennombrudd på Latters hovedscenen i 2013 med ”Latter på Latter” sammen med Hege Schøyen og Linn Skåber. Siden den gang har hun gjort stor suksess på scene og TV, og er i dag en av landets mest populære komikere på Instagram med nesten 300.000 følgere (vi anbefaler deg å følge hun_cess). I 2016 hadde hun hovedrollen i kritikerroste «Märtha - The Musical», og i 2018 ble hun gjenforent med Schøyen og Skåber i ”Tre elefanter i rommet” - en av Latters største showsuksesser noensinne.

Det er mange som har sett henne på TV, enten i ”Løvebakken” på NRK, ”Brille” på TVNorge eller som programleder for ”Gullruten” på TV2 i 2015. Men det er på scenen Cess trives aller best. Hun utstråler en uimotståelig sjarme, en smittende spilleglede og snakker fritt, småfrekt og uanstrengt om alt mellom himmel og jord. Enten hun tar for seg hverdagslige betraktninger eller personlige utfordringer er resultatet stort sett at salen rister av latter.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Tre elefanter i rommet»

Schøyen, Skåber & Cess
>
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Cecilie Steinmann Neess
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]