"Med norsk standups mest aktive ansiktsmimikk, og trolig også mest energiske kroppsspråk, har Cecilie kommet som et friskt nytt pust i en genre dominert av frustrerte menn i trettiårene."

Cecilie Steinmann Neess

https://www.youtube.com/watch?v=acqb70JJBS0

Cecilie Steinmann Neess eller "Cess" var en gang ung og lovende. Nå er hun en kommende stjerne!

Har de siste årene kommet som en virvelvind inn på den norske humorscenen som et friskt pust i en bransje dominert av mange menn. Var sist aktuell i de kritikerroste forestillingene «Märtha - The Musical» og «Latter på Latter» med Hege Schøyen og Linn Skåber, som spilte for stappfulle hus på Latter i Oslo. Ble nominert til «Årets Gjennombrudd» på Komiprisen i 2012. Ledet gullruten på Tv2 sammen med Jakob Schøyen i 2015. Mye sett på TV, bl.a. «Løvebakken» på NRK, «Brille» og «Klovn til kaffen» på TVNorge og «Kollektivet» på TV2.  

Men det er på scenen hun liker seg aller best. Fortsatt ganske ung og hun har holdt det hun lovet! Hun er utrolig morsom og sprudlende på scenen med et kroppsspråk en hel revy alene verdig. Hun leker seg med alt mellom himmel og jord, dialekter, språk og personlige problemer.  

Cess får garantert stemningen opp på ditt arrangement, enten hun leder kvelden som konferansier eller med vanlig standup-innslag