Komiker

Christian Mikkelsen

"Naturlig morsom og med en timing som selv veteranene bare kan drømme om, fremstår Christian Mikkelsen som om han var født på en scene."

Verdens Beste Show
standup, konferansier, parodier, impro

OM Christian Mikkelsen

"Naturlig morsom og med en timing som selv veteranene bare kan drømme om, fremstår Christian Mikkelsen som om han var født på en scene."

Han har føttene godt plassert i flere leire og erfaring fra standup, musikalsk humor, improvisert teater og revy! Dette viser seg igjen på scenen når han kombinerer parodier, karakterer og musikalitet med sine treffsikre observasjoner og poenger.

Vår kommende stjerne, som til tross for sin unge alder har rukket å opptre over store deler av landet! Vil du ha en varm, energisk og original komiker, eller en trygg, inkluderende og morsom konferansier, så er Christian det rette valget. Han går heller ikke av veien for å skreddersy kvelden til ditt selskap, for eksempel med spesialskrevne musikknumre eller karakter-sketsjer.

Mikkelsen startet sin radiokarriere i Studentradioen i Bergen, og var under Prix Radio 2013 nominert i kategorien årets radiotalent gjennom sin rolle i programmet Vinterhagen på studentradioen. Han var fra august 2014 til høsten 2015 programleder i helgeprogrammet LunsjkakeNRK P3 sammen med Line Elvsåshagen og Olav Svarstad Haugland.

Han har vært en del av det faste komikerensemblet i UnderholdningsavdelingenNRK1. Han har også flere ganger deltatt i tv-programmet Latter Live på NRK. Han fikk Komiprisen 2016 i klassen årets gjennombrudd for Latter Live og Underholdningsavdelingen. I medio mars 2017 hadde han og komiker kollega Martin Beyer-Olsen premiere på «Martin og Mikkelsen» på NRK1. Et ukentlig program hvor du som seer blir servert sketsjer med brodd når det sparkes både oppover, nedover, til siden og rett frem.

Christian var også en av grunnleggerne av improvisasjonsteatergruppa Bare Moro Impro (BMI) sammen med Leo De La Nuez, Olav Svarstad Haugland og Emil Berntsen. Sammen lagde de tv-serien BMI - Turné som gikk på NRK i 2016

- Christian Mikkelsen er et navn humorfans bør notere seg. Settet hans var imponerende tight. Adresseavisen - Christian Mikkelsen er strålende - Bergens Tidende

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Verdens Beste Show»

BMI (Bare Moro Impro)
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Christian Mikkelsen
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]