Komiker

Henrik Overaa Bjørnson

standup, konferansier, musikalsk, skjult teater, foredrag

OM Henrik Overaa Bjørnson

Henrik Overaa Bjørnson er en komiker med en enorm sjarme og en inkluderende humor. Sin unge alder til tross, er han allerede blitt en etablert entertainer. Han har reist rundt omkring i landet siden 2010, og med stor suksess.

Denne komikeren spiller på mange strenger, inkludert gitar. Så om det er ønskelig, kan han spesialskrive en låt til firmaeventet, kick-off’et, sommerfesten eller julebordet.

I tillegg til rene standupoppdrag, gjør også Henrik konferansiérjobber. Den siste tiden har også Henrik blitt mer og mer populær på skjult teater-fronten.

Han gestalter forskjellige karakter, etter ønske fra firmaer. Dette viser seg, da han både har vært servitør, guide på Nasjonalgalleriet, hørselshemmet same, nyansatt + mer.

Henrik står også bak sommershowsuksessen i Ålesund, som har blitt belønnet med terningkast 5 hele to ganger. I tillegg har han også vært ansatt på Teatret vårt i Molde, og driver egen standupklubb i hjembyen.

Ingen forespørsel er for liten, og ingen er for dum. Han er opptatt av at opplegget skal bli mest mulig tilrettelagt for firmaet. Om du vil gjennomføre et eller annet, men vet ikke helt hva som kan passe. Hør med Henrik, så finner dere på noe som vil gjøre arrangementet deres eksklusivt og humørfylt.

VIDEOKLIPP

Book komiker

Bookingforespørsel - Henrik Overaa Bjørnson
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]