"Leverer vitser om livets harde skole og det multikulturelle Norge med en utstråling og sjarm som får deg til å le av ting du ikke visste var greit å le av"

Jonis Josef

https://www.youtube.com/watch?v=E8fO0V6J1iQ

Jonis Josef startet med standup i 2014 og ble allerede etter kun noen måneder med på standupturnéen «World Tour of Østfold» med kollegaene Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum. Han kombinerte dette med opptredener på alle de store norske standupscenene i landet, inkludert Latter hvor han nå også opptrer jevnlig. 

Jonis hvilte ikke på sin tidlige suksess og har siden den tid gjestet program som «Lindmo» og «Nytt På Nytt», samtidig som han hele tiden fornyer seg som komiker og sørger for at du kan se han igjen og igjen, og le like mye som første gang du opplevde denne kvikke, skarpe og hysterisk morsomme fyren. Han har hatt sitt eget program, Jonis Josef Live, på NRKs nettplattform og har det mest sette norske standupklippet gjennom tidene med over 1 million visninger! Jonis har også gjort opptreder i utlandet, og har vært London, Leicester, Amsterdam, og nå senest Los Angeles, hvor han blant annet fikk prøve seg på The Comedy Store, som muligens er verdens største standupklubb.

Jonis Josef tar deg inn i et univers som svært få har kjennskap til, og leverer vitser om livets harde skole og det multikulturelle Norge med en utstråling og sjarm som får deg til å le av ting du ikke visste var greit å le av. Her kombineres temaer som Islam med upålitelige venner og politisk satire, og selv om noe av tematikken kan være hardtslående er det aldri noe annet enn gøy. Jonis er en av våre kommende stjerner, og en komiker som må oppleves!