Komiker

Lisa Tønne

”Frekk og varm, intelligent og morsom, og med en språklig eleganse som overgår det meste i norsk stand up for tiden”.

Live og Usensurert på Latter
standup, konferansier, foredrag

OM Lisa Tønne

”Frekk og varm, intelligent og morsom, og med en språklig eleganse som overgår det meste i norsk stand up for tiden”.

Lisa Tønne er et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften. Enten hun står alene på scenen som standupkomiker, i tospann med Sigrid Bonde Tusvik i Tusvik & Tønne, eller som en komplett musikalartist i ”Tordenskjold – En alle tiders trønder” på Trøndelag Teater.

Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om.

Hun debuterte som standupkomiker i 1999, og ble tildelt Årets nykommer under Komiprisen 2002, samt Årets kvinnelige artist under Komiprisen 2005. Hennes forestilling ”Ali Reza - Atter en Konge” var åpningsshowet på Latter i 2004 og høstet strålende kritikker og fulle hus. Siden den gang har hun vært med på Julelatter og Sommerlatter, og de siste årene har hun satt opp to store show på hovedscenen, henholdsvis ”Tusvik & Tønne skammer seg” (2015) og ”Tusvik & Tønne på Oppdragelsesreise” (2017).

Tusvik & Tønne er også Norges største podcast. Hver tirsdag slipper de en ny episode til stor glede for hundretusenvis av trofaste lyttere.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Live og Usensurert på Latter»

Tusvik & Tønne
>

«På oppdragelsesreise»

Tusvik & Tønne
>

«Skammer seg»

Tusvik & Tønne
>

«Lattergalla»

2014
>

«Sommerlatter»

2012
>

«Sommerlatter»

2010
>

«Ali Reza»

Atter en konge
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Lisa Tønne
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]