Komiker

Lisa Tønne

"Lisa Tønne er en av våre mest allsidige artister. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner!"

Lattergalla 2019
standup, konferansier, foredrag

OM Lisa Tønne

"Lisa Tønne er en av våre mest allsidige artister. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner!"

Lisa Tønne har med tiden blitt en av de virkelig store stjernene her til lands. Med en imponerende og variert karriere bak seg trollbinder hun publikum hver gang hun åpner kjeften. Hun er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en usedvanlig evne til å harselere med det meste. Fyrverkeriet fra Trondheim, opprinnelig fra Iran, har mange ben å stå på. Det være seg som standupkomiker, den populære karakteren Ali Reza eller som musikal- og revyartist artist. Lisa behersker både rollen som komiker, konferansier, foredragsholder og skuespiller dersom dette er ønskelig.

Du har sett henne tulle og tøyse om det meste. Men opphavet til alt hun tuller med kommer fra alvoret. Hvordan takler man at livet tok noen vendinger som overhodet ikke var med i beregningen? Kan et slag i trynet også være et spark i den riktige retningen? Hvem er du når alt faller sammen? Hun har ikke svarene, men hun har sin historie som hun deler med oss, kanskje finner du noe i den du kan bruke i ditt liv.

Lisa debuterte som standupkomiker i 1999, og ble tildelt Årets Nykommer under Komiprisen 2002, samt Årets Kvinnelige artist revy/komedie under Komiprisen 2005. Lisa har også bakgrunn fra Bårdars Danseinstitutt i Oslo og Solbakken. Hennes forestilling Ali Reza - Atter en Konge høstet strålende kritikker og ble spilt for fulle hus i to sesonger. Hun var også en del av Riksteaterets turné med showet Skitt au, sjøl sola har flekker med Edward Schultheiss og Sturla Berg Johannesen. Hun har også spilt i flere sommerrevyer, deriblant Tankene Mine får du Alltid med Hilde Lyrån og Kjersti Elvig, Vi er ikke Romeo og Julie med Terje Sporsem og Gustav Nilsen. Hun hadde også en rolle i Bollywood Ibsen - Fruen fra Det indiske hav på Oslo Nye, samt Elektra ved samme teater.

I 2005 vant hun Oslo bys kunstnerpris for sin innsats som komiker.

Mange husker henne også som Solfrid i TV-suksessen Seks Som Oss eller som programleder for bl.a. 9 av 10 Nordmenn og reiseprogrammet Tur: Retur.

I 2010 ble hun nominert til Gullruten på TV2 med Tv programmet: Ali Reza and The Rezas, og spilte Sommerlatter to år på utescenen på Latter, først i 2010 med Åsleik Engmark, Andre Jerman og Terje Sporsem og nå sist i 2012 sammen med Hans Morten Hansen, Christer Torjussen og Andy Taffs på Utescenen på Latter til svært gode kritikker!

Hun står også bak Norges største podcast sammen med Sigrid Bonde Tusvik, Tusvik & Tønne. Som har resultert i store sceneshow på Latter og på turné, samt liveshow med podcasten på små og store steder rundt om i landet.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Live og Usensurert på Latter»

Tusvik & Tønne
>

«På Oppdragelsesreise»

Tusvik & Tønne
>

«Skammer seg»

Tusvik & Tønne
>

«Lattergalla»

2014
>

«Sommerlatter»

2012
>

«Sommerlatter»

2010
>

«Ali Reza»

Atter en konge
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Lisa Tønne
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]