«En selvsikker, intelligent komiker som vet å holde publikummet i sin hule hånd fra første til siste stund.»

Pernille Sørensen

https://www.youtube.com/watch?v=w16xxCRL7qI

Vi kan uten problemer kalle Pernille en av landets morsomste kvinner. En selvsikker, intelligent komiker som vet å holde publikummet i sin hule hånd fra første til siste stund.

Pernille har, til tross for at hun ennå er ung og vakker, jobbet mye innenfor humorsjangeren både på scenen, TV og radio. Med tiden har hun opparbeidet seg en allsidig erfaring som komiker, noe som gjenspeiler seg i sikkerheten hun viser på scenen og på TV-skjermen. Sørensen har gjort opptredener på mange ulike scener i Norge. Hun er meget våken og kvikk og det er rett og slett umulig og ikke like denne fantastiske kvinnen. Sørensen stormet inn i norske TV-stuer med bl.a. "Melonas" og "Løvebakken", noe som sikret henne Komiprisen som "Årets Nykommer" i 2003. 

Utover dette har hun utallige nominasjoner til både Komiprisen, Amandaprisen og Gullruten, der kanskje nominasjonen som "Årets Stand Up Artist" i 2011 for sin kritikerroste solo-forestilling "Flink Pike" henger høyest. Hun har og meget bred erfaring fra næringslivet som komiker. Hun gjør alt fra standup til konferansier- og toastmasteroppdrag, samt en fantastisk parodi på Mette Marit, som har blitt svært populær. I september 2010 hadde altså Pernille Sørensen première på sitt første soloshow "Flink Pike" på Latter, og mottok strålende kritikker både i dagspressen og blant publikum.

Våren 2011 hadde TV-serien "Åse Tonight" première på NRK, hvor Pernille både skrev manus og spilte hovedrollen. Videre har Pernille vært å se på flere underholdningsprogram på TV, som skuespiller i "Knerten"-filmene og paneldeltaker på "Brille" på TVNorge, men nå er hun kanskje aller best kjent som skuespiller i suksess-serien "Side om Side" og som lagleder i "Nytt på Nytt" på NRK.