En gang Herodes Falsk

- alltid Herodes Falsk

Show info

Billettpris: 395 + avg.

Aldersgrense: 20år*

Spilletid: ca 1 t 10 min

Scene: Klubbscenen

*Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder.
Herodes Falsk Standup Komiker Latter Show Oslo

EN GANG HERODES FALSK - ALLTID HERODES FALSK
Herodes Falsk, en legende etter førtifem år i norsk showbiz, gjør comeback på humorscenen etter tolv år!
Han har samarbeidet med artister som Jonas Fjeld, Jahn Teigen og Tom Mathisen. Laget dusinvis av musikkalbum, tv-serier, bøker og sceneshow, enten alene eller sammen med Prima Vera og Tom Mathisen. Herodes har mottatt NRK-komiprisens ærespris med Prima Vera og blitt kåret av TV2s seere til å være blant de 10 beste norske komikerne gjennom tidene sammen med Tom Mathisen.

Med dette showet har du for første gang muligheten til å bli personlig kjent med artisten som har beriket Norges kulturliv med så forskjellige ting som galskapen til Prima Vera og teksten til Jahn Teigens «Min første kjærlighet».

For alle som er vokst opp etter 1955 vil møtet med Herodes bli et humoristisk koldtbord av sterke minner fra en uforglemmelig tid.

”Jeg håper at showet vil bli som et godt nachspiel etter et helt liv, fordi fra scenekanten vil jeg fortelle historier som vanligvis ikke tåler dagslys”, ler Herodes.

Det at Herodes Falsk er tilbake alene på scenen er sjelden kost. For alle som liker komedie er dette en unik mulighet til å oppleve en av norsk humors levende legender gjøre det han kan aller best:
Fortelle morsomme historier.

terningkast 6

«Fremstår som en bedre artist enn noensinne»