Ser du etter underholdning eller lokaler til årets julebord? Latter tilbyr både fantastiske lokaler og underholdning fra noen av landets beste komikere.

Det er mye å tenke på når man skal arrangere julebord eller et annet arrangement for en større gruppe.

For at arrangementet skal bli vellykket, bør man ha en eller annen form for underholdning og aktiviteter i tillegg til mat og drikke. Dette kan vi i Latter hjelpe deg med.

Vi sørger for at julebordet blir en suksess

Vi kan enten arrangere hele kvelden for deg, eller bare deler av den. Ved å holde årets julebord hos oss, kan du være sikker på at arrangementet blir vellykket. Vi tilbyr blant annet:

Utleie av lokaler

For mange er beliggenhet veldig viktig når man skal arrangere julebord. Latter holder til svært sentralt på Aker Brygge. Hit kan man komme seg med både buss, t-bane, trikk og båt, noe som gjør at alle de ansatte kan være med.

På vinteren er gågaten på Aker Brygge pyntet med vakker julepynt, noe som skaper ekstra julestemning!

Underholdning fra kjente profiler

Latter har jobbet med humor i mer enn 20 år, og gjennom årene har vi satt opp store scenesuksesser med kjente komikere som Sigrid Bonde Tusvik, Kevin Vågenes og Atle Antonsen.

Flere av våre komikere tar også oppdrag som konferansierer på julebord og andre bedriftsarrangementer. Ved å booke en av våre komikere som konferansier til ditt julebord, kan du ta arrangementet ditt til nye høyder.

Våre humorprofiler binder sammen de ulike delene av julebordet og sørger for morsomme innslag mellom talene. Dette kommer garantert til å skape ekstra god stemning på ditt arrangement.

Fantastisk restaurant under samme tak

Dersom du holder årets julebord på Latter, kan du få underholdning, musikk, mat og drikke på ett og samme sted. Restauranten inne på Latter er stor og romslig, men med en intim og hyggelig stemning.

Vi tilbyr mat fra alle verdenshjørner, og våre kokker bruker kun de beste råvarene. I julen serverer vi tradisjonelle juletallerkener med ribbe eller pinnekjøtt. Vi kan også skreddersy en meny til ditt julebord. Vi tar hensyn til eventuelle allergier eller intoleranser. Se vår julemeny her.

Gode tips til deg som skal arrangere julebord

Har du fått i oppgave å arrangere årets julebord for din bedrift eller organisasjon? Da er det lurt å begynne planleggingen så tidlig som mulig. Her er noen gode tips til hvordan du kan sørge for at julebordet blir så vellykket som mulig.

Få oversikt over hvor mange som skal være med

Når du skal leie lokaler til julebordet, er det viktig å vite omtrent hvor mange som kan delta og hvor mye plass dere trenger. Sørg derfor for å sende ut en fellesmail til de ansatte med påmelding til julebordet i god tid før arrangementet finner sted.

Bestill lokaler tidlig

Jo før dere reserverer lokaler, jo bedre! Vi har flere lokaler med forskjellig kapasitet som kan leies ut til arrangementer som julebord eller konferanser. Når du vet hvor mange som kan komme på julebordet, så ta kontakt med oss. Vi finner ut om vi har kapasitet i et av lokalene våre på datoen dere ønsker.

Taler og underholdning til julebordet

Noen morsomme og inspirerende taler er en viktig del av julebordet. Talene kan fungere som en fin oppsummering av året som har gått og kan bidra til å gi de ansatte motivasjon til å prestere like godt i året som kommer. Et julebord er også en god anledning for de ansatte til å bli bedre kjent med hverandre.

For at arrangementet skal gå som smurt, er det viktig å planlegge talene en stund i forveien. Vil du gå for den klassiske varianten med damenes og herrenes tale, eller noe helt annerledes? Når du skal velge ut hvem som skal holde taler, er det lurt å velge noen som kjenner firmaet godt og som kanskje har noen morsomme historier å trekke frem.

Som nevnt ovenfor, kan du også leie inn en av våre kjente humorprofiler som konferansier/toastmaster til julebordet. Da kan du være trygg på at alt er under kontroll og at gjestene får en uforglemmelig kveld.

Mange bedrifter arrangerer også forskjellige leker eller quiz – dette kan skape en skikkelig god stemning på festen.

Les også: Konferansier Oslo

Bordsetting og dekorasjoner

Det er også lurt å tenke på hvordan dere vil at lokalet skal se ut – vil dere ha et eller to langbord eller flere småbord? Vi har mange muligheter når det kommer til bordsetting og dekorasjoner, og kan gi dere råd ut ifra det dere ønsker.

Våre lokaler

Vi har tre forskjellige lokaler som passer perfekt når du skal arrangere julebord med jobben. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilket lokale som passer best til deres julebord.

Hovedscenen

Hovedscenen har kapasitet på hele 500 personer, og leies ut med egne lys- og lydteknikere. Lokalet har egen bar og toaletter. Dette lokalet passer godt til store julebord og andre arrangementer med alt fra 80-500 personer.

Klubbscenen

Klubbscenen er et stort og stemningsfullt lokale med plass til alt fra 20-180 personer. Dere velger hva slags stol-oppsett dere vil ha, for eksempel skoleoppsett eller kino- og gallerioppsett. Lokalet leies ut med egen tekniker, har to barer og svært god kvalitet på lyd og lys.

Eventrom

Vårt eventrom passer perfekt til litt mindre julebord. Lokalet har plass til opp til 80 personer, og er spesielt godt egnet dersom man vil leie inn en av våre komikere.

Arranger et julebord utenom det vanlige!

Ved å holde julebordet på Latter, får hele bedriften garantert en morsom kveld. Vi kan hjelpe dere med hele prosessen med å arrangere, tilrettelegge og gjennomføre julebordet.

Hos oss får dere alt på ett sted: fantastiske lokaler, morsom underholdning og mat og drikke ut ifra deres ønsker.

Hvis dere har spørsmål om våre lokaler eller lignende, så ta kontakt med oss på telefon eller gjennom lenken nedenfor. Vi hjelper dere gjerne med å arrangere julebord!