Andrew Schulz

345
ca 1 t 15 min
Klubbscenen

OM FORESTILLINGEN

Komiker Andrew Schulz kommer til Norge for første gang!

A Comic Soul er stolte av å annonsere at den amerikanske komikeren, forfatteren og skuespilleren ANDREW SCHULZ skal på Europaturné i september med sin «VIEWS FROM THE CIS WORLD TOUR». Turneen starter i London 11. september, før han tar turen videre til Antwerp, Amsterdam, Oslo, København og Stockholm.

«So funny Chris Rock and Louis CK refuses to go on after him» - Peter Pannekoek, komiker

New Yorkeren Andrew Schulz er kjent for sin utfordrende og vittige komedie. Han utfordrer den konvensjonelle tankegangen med en tone som er en ekte New Yorker verdig, på en smart, idiotisk og alltid latterfremkallende måte. Han var nylig med i serien Benders, som nå er tilgjengelig på amerikansk Netflix. Han kan også sees i Amazons Sneaky Pete og den nye sesongen av HBO-serien Crashing, i tillegg til dramakomedien There’s Johnny som har premiere på Hulu i november. Da han jobbet i MTV var Schulz med i flere ulike show for kanalen, deriblant Guy Code, Girl Code og Uncommon Sense. Schulz og hans Guy Code co-star, Charlamagne tha God, lagde også den populære podcasten The Brilliant Idiots sammen.

Andrew Schulz er etterhvert blitt en ekstremt erfaren standup-komiker ved siden av alle sideprosjektene han har, som blant annet skuespiller og populær podcaster. Ikke bare turnerer han USA rundt og i verden forøvrig, men han opptrer også nesten hver kveld i NYC, på blant annet anerkjente klubber som The Comedy Cellar, Stand up NY, The Comic Strip Live og New York Comedy Club.

Vi gleder oss til å oppleve denne forfriskende stemmen innen stand-up live på Latter i Oslo den 17. september 2018.

VIDEOKLIPP