Komiker

Espen Beranek Holm

"Sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister som perler på en snor - foran et begeistret publikum som gir seg ende over"

standup, konferansier, musikalsk, parodier, foredrag

OM Espen Beranek Holm

"Sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister som perler på en snor - foran et begeistret publikum som gir seg ende over"

Sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister som perler på en snor - foran et begeistret publikum som gir seg ende over. Det beskriver Espen Beranek Holm, en av våre mest allsidige komikere og musikere.

Om du ikke har sett Espen Beranek Holm på scenen, har du garantert hørt ham på radio eller sett ham på TV. Den allsidige musikeren og komikeren har vært fast stemme på Hallo i Uken på P2 i mange år, og ikke minst harselert med dagsaktuelle temaer som fast paneldeltager i Det Blå Partiet på Løvebakken på NRK i flere sesonger. Det er nemlig ikke mange som er så allsidige som Espen. Med bakgrunn som rockeartist på åttitallet med den engang så kontroversielle singelen «Dra Te Hælvete» som ble bannlyst på radio, har han gradvis beveget seg over til humor- og revyscenen med stor suksess. Med et beundringsverdig mangfold av treffende parodier forbløffer Espen hver gang.

Espen har lang sceneerfaring og har jobbet med andre artister og publikumssuksesser i flere år. I 2001 var han med på forestillingen 3 mot 1 er Feigt med Are Kalvø og Kristine Hope, han har turnert med Marit Voldsæter og hennes prisbelønte show Med Ræven i Fatle! - en forestilling som vant to komipriser i 2007. I tillegg ble han nominert til Årets Beste Mannlige Artist i Revy og Komedie. Han har også vært en sentral figur i forestillingene «Ligner Ikke Grisen» og «Hurra For Andersen» Med Rune Andersen.

I 2011 - 2014 turnerte han sammen med Are Kalvø i showet med den minimalistiske men dekkende tittelen Espen & Are.

Espen spesialskriver innhold til arrangører og kunder, leverer også underholdningsinnslag så vel som å lede arrangementer som konferansier/toastmaster, noe han mestrer både på norsk og engelsk.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Espen & Are»

På Latter
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Espen Beranek Holm
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]