Komiker

Henrik Farley

Henrik er en bunnsolid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap.

standup, konferansier, skjult teater, impro

OM Henrik Farley

Henrik er en bunnsolid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap.

Henrik er en bunnsolid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap. Han har flere års erfaring fra impro-, teater- og revymiljøet i Oslo, og grunnet sin canadiske bakgrunn opptrer han like godt på engelsk som på norsk. Det som kjennetegner Henrik på scenen er høyt tempo, improvisasjon, uforutsigbarhet og ikke minst at han er veldig morsom.

Henrik startet med standup i midten av 2013 og opptrer nå over hele landet, i tillegg til å stå jevnlig på Latter. Han har også opptrådt i Canada, Danmark, Sverige og England ved flere anledninger, og vært med på flere store internasjonale humorfestivaler som Crap åppå Park (Oslo), Zulu Comedy Festival (København), Lund Comedy Festival (Sverige), og Phoenix Fringe (London).

Han har også jobbet som tekstforfatter i NRK på diverse prosjekter (Svart Humor og Satiriks) og skreddersyr gjerne materiale til ditt arrangement. Henrik gjør standup, skjult teater, konferansiér, voiceover- og skuespilleroppdrag.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Alt er nytt»

Henrik Farley og Martin Lepperød
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Henrik Farley
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]