Johan Glans

World Tour of the World

Latter har et nært samarbeid med Scandic og kan tilby deg gunstige priser på hotellpakker med rabatterte rom og billetter. Scandic tilbyr hotellpakker ved hele 6 hoteller i Oslo sentrum, alle med gangavstand til Latter på Aker Brygge!

Her er noen av hotellene:

Scandic Solli
Scandic Victoria
Scandic Holberg
Scandic Vulkan
Scandic Edderkoppen

For booking av hotellpakker: www.showpakker.no

For henveldenser og spørsmål ta kontakt med Revy & Teaterservice:
Tlf: 06154                       Mail: [email protected]

Johan Glans World Tour Of The World

Johan Glans sitt stand up show "World Tour of the World" hadde premiere i november 2016 og ble tatt imot med åpne armer av både publikum og media.
"Man ler uavbrutt i 90 minuter" skrev Aftonbladet og ga 4 av 5.
Expressen (4 av 5) syntes at det var "fantastisk morsomt på den ukompliserte direkte måten" og Göteborgs-Posten (4 av 5) konstaterte at han er "genuint forbaska morsom".

"World Tour of the World" har spilt for fulle hus siden november 2016 og Sverigeturnéen vil fortsette frem til våren 2018.

"Det har vært fantastisk morsomt og det vil ta lang tid å fordøye alle
inntrykk. Tiden har gått så fort. Det er vanskelig å stoppe helt enda,
så jeg vil gjøre en liten, aller siste runde til" forteller Johan Glans.

Johan Glans har arbeidet profesjonelt som stand up-komiker siden debyen i 1994, blant annet med egne forestillinger som "World Tour of Skåne" og "World Tour of Skandinavien". Han er en av Sveriges mest prisbelønte komikere og vant allerede i 1998 humorprisen "Bubbenpriset". Siden den tid har Johan Glans også blitt kåret til Årets mannlige komiker i 2003 og 2013, fått Povel Ramel sin "Karamelodiktpris" 2011, og SJ's og magasinet Operas musikalpris for sin rolle i musikalen "Spamalot".
Presenteres av CS Nöje (www.csnoje.se)