2016

LatterGalla

465
1 t 20 min
Hovedscenen

OM FORESTILLINGEN

Stand Up Norge presenterer:
Lattergalla 2016 med Otto Jespersen, Hans Morten Hansen, Jon Niklas Rønning, Ole Morten Aagenæs, Halvor Johansson & Rasmus Wold.

Vi er både stolte og glade over å kunne presentere kremgjengen bak høstens store humorshow på Latter. På Lattergalla 2016 møtes humorlegender og kommende stjerner for å gi deg stand up, karakterer og musikalsk underholdning av ypperste klasse. Her er det mye å le av!


Otto Jespersen

Mannen og myten, som nesten ikke trenger en presentasjon, gjør endelig et etterlengtet comeback på humorscenen.
Revolvermagasinet, Bjarne & Gunnar, The Show, O.J.-programmene, Trotto Libre, Tårnfrid, Barron Blod, Nazi-Per, Birger, Torsdagsklubben, Rikets Røst, «Fremad i alle retninger», «Stolt, hvit og vanskelig», «Redd mann roper», Trolljegeren, Nårje og Børning har alle én fellesnevner – Otto Jespersen!

Hans Morten Hansen

Komipris-vinneren fra 2010 og 2012 har stått på scenen siden 1993 og regnes av mange som «komikernes komiker» og har vært en stor inspirasjon for mange andre komikere. Har i det siste reist land og strand rundt med sin kritikerroste forestilling «50 shades of Hansen», som har sikret ham mange nye fans. Er også kjent for å ha satt verdensrekord i stand up, da han holdt et show i 38 timer og 14 minutter.

Jon Niklas Rønning

Etter flere suksesser på scene og TV med duoen «Bye & Rønning», som sikret dem flere Komipriser, står han nå på egne ben. Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere over tidens ånd er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Spesielt kjent for sine sylskarpe tekster, som også publiseres regelmessig i bl.a. Dagbladet, Aftenposten, Adresseavisen og Bergens Tidende. Er nå også fast bidragsyter på P4.

Halvor Johansson

Er relativt ny innenfor stand up-sjangeren, men har allerede rukket å gjøre stor suksess på humorscener over hele landet på rekordtid. I 2014 ble han kåret til den morsomste komikeren på Deluxe Stand Up Festival i Oslo og ble årets Skjemtegauk på humorfestivalen i Ulsteinvik. Med sin sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter med sine strålende observasjoner.

Rasmus Wold

Enda et nytt stort humortalent på komikerhimmelen. Rasmus har mange strenger å spille på, med erfaring både som skuespiller og instruktør fra revyscenen. Du har kanskje sett ham i «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Ettermiddagen» på TV2 eller i «Hevnen er søt» på VGTV. På scenen gjør Rasmus det vi velger å kalle absurd observasjonshumor.

Musiker Ole Morten Aagenæs

Har vært musikalsk sidekick for bl.a. Bye & Rønning, Marit Voldsæter og Kristian Valen. Han er en ettertraktet vokalist, bl.a. kjent for å synge refrenget i Karpe Diems monsterhit «Stjerner». Bye & Rønning-fans vil ikke bli skuffet, sammen med Jon Niklas Rønning, får man treffsikre parodier, aktuelle viser og musikalsk lekenhet. Var i 2014 med på sommershowet på Latter sammen med Åsleik Engmark og nevnte Jon Niklas Rønning.

Regi: Vemund Vik


Medvirkende

Rasmus Wold

Standup, Konferansier

Halvor Johansson

Standup, Konferansier

Hans Morten Hansen

Standup, Konferansier

Jon Niklas Rønning

Standup, Konferansier, Musikalsk, Parodier, Impro