Dagfinn Lyngbø

https://www.youtube.com/watch?v=_TBcBgRdxTo

Dagfinn Lyngbø er et navn man umiddelbart forbinder med humor. Hans unike tilstedeværelse på scenen og utrettelige evne til å fornye seg har gjort at han i dag er Norges udiskutabelt beste komiker.

Når Dagfinn står på scenen handler det om masse energi og en egen evne til å få folk i alle aldre til å le så de triller av stolene. Han innehar en formidabel egenskap til å gjøre noe morsomt ut av den minste ting og det aller meste, med en varme og fortellerglede som har blitt hans varemerke. Ikke nok med at Dagfinn Lyngbø er en av landets mest prisbelønte artister, han var med på å etablere standupsjangeren i Norge på tidlig nittitall. Lite visste han da om at han kom til å bli en av landets morsomste menn, med gode kritikker, høye terningkast og utsolgte forestillinger over hele landet. Lyngbø er mannen bak publikumssuksessene «Ka e’ vitsen?», «Evolusjon» og «Stereo», som ble sett av hundretusenvis av mennesker. For øyeblikket er han aktuell med et nytt show – Supersmud. Det er bare å gjøre seg klar for nok en latterbombe!

For mange er også Dagfinn Lyngbø kjent som den unike stemmen til dovendyret "Sid" i Istid-filmene. Mange fikk også med seg det humorvitenskaplige "Lyngbø & Hærlands Big Bang" på NRK1.

Dagfinn Lyngbø har i alt vunnet 7 komipriser.