Komiker

Dagfinn Lyngbø

standup, konferansier, musikalsk

OM Dagfinn Lyngbø

Dagfinn Lyngbø er et navn man umiddelbart forbinder med humor. Hans unike tilstedeværelse på scenen og utrettelige evne til å fornye seg gjør at han stadig vekk, og fullt fortjent, omtales som Norges aller beste komiker.

Når Dagfinn står på scenen handler det om masse energi og en gudbenådet evne til å få folk i alle aldre til å le så de detter av stolene. Han klarer kunststykke å gjøre noe morsomt ut av den minste ting og det aller meste, med en varme, fortellerglede og et tempo som er blitt hans varemerke. Ingen norske standupkomikere har satt opp flere soloforestillinger, solgt flere billetter eller vunnet flere priser enn Dagfinn Lyngbø, han var i tillegg med på å etablere standupsjangeren i Norge på tidlig nittitall. Lyngbø er mannen bak publikumssuksessene «Ka e’ vitsen?», «Evolusjon», «Stereo» og «Supersmud», og vi kan bare håpe at han aldri slutter å produsere forestillinger.

Utenom scenen har Dagfinn Lyngbø gjort seg bemerket som den unike stemmen til dovendyret "Sid" i Istid-filmene. Mange fikk også med seg det humorvitenskaplige "Lyngbø & Hærlands Big Bang" på NRK1.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Supersmud»

Dagfinn Lyngbø
>

«Dagfinn Lyngbø»

Stereo
>

«Evolusjon»

Dagfinn Lyngbø
>

«9 av 10 Nordmenn»

På latter
>

«Ka e vitsen?»

Dagfinn Lyngbø
>

«Daffa»

Dagfinn Lyngbø
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Dagfinn Lyngbø
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]