Trenger du et flott lokale eller en kjent konferansier til ditt bedriftsarrangement? Med hjelp av oss i Latter kan du få det – og mye mer!

Kontakt oss

Har du fått ansvar for å arrangere et bedriftsarrangement? Da kan vi hjelpe deg. På Latter finner du tre store scener, eventrom, flere barer, restaurant og lounge.

Gjennom vårt bookingbyrå Stand Up Norge, kan dere også leie inn en av landets morsomste komikere som konferansier. Vi tilrettelegger både lokaler, meny og underholdning, eller bare en av delene.

Hold ditt neste bedriftsarrangement på Latter

Vi på Latter har lang erfaring med å arrangere forskjellige typer arrangementer for bedrifter. Her er noen av arrangementene som passer perfekt å holde på Latter:

Kick-off og teambuilding

Å arrangere et kick-off er en morsom og inspirerende måte å gi de ansatte ny motivasjon før et nytt år eller en ny sesong.

Vanligvis inneholder et kick-off både faglige og sosiale aktiviteter. Dette er en god anledning for de ansatte å bli bedre kjent og skape et godt samhold på arbeidsplassen. Dersom du skal arrangere kick-off, så ta kontakt med oss. Vi har mange spennende idéer og muligheter!

Les også: Forestilling Oslo

Konferanse

Gjør årets konferanse til et inspirerende og morsomt event! Vi har flere forskjellige konferanselokaler dere kan leie, blant annet hovedscenen som har plass til 496 personer.

Våre dyktige ansatte hjelper dere med å planlegge og gjennomføre arrangementet slik at alt går etter planen. Hos oss kan dere også leie inn en av landets beste komikere som konferansier for deres event.

En konferansier «binder» sammen de ulike delene av arrangementet og sørger for morsomme humorinnslag underveis. Dette kommer garantert til å ta konferansen til nye høyder.

Julebord

Det er mye som må på plass når du skal arrangere julebord for bedriften, og helst bør du ha god tid på deg til å planlegge. Ved å holde julebordet på Latter får du alt under ett tak – lokaler, underholdning, teknisk utstyr, bar og restaurant.

Les også: Underholdning julebord

Sommerfest

Våre lokaler passer perfekt til bedriftens sommerfest!

Vi hjelper dere med å skape et vellykket arrangement

Dersom du har fått ansvar for å arrangere et julebord eller lignende for din bedrift, er det lurt å begynne planleggingen så tidlig som mulig.

Da kan du forsikre deg om at vi har et ledig lokale som passer til deres event, og leie inn en erfaren konferansier som gjør arrangementet til en suksess.

Vi har lang erfaring med å arrangere forskjellige typer bedriftsarrangementer, og kan hjelpe dere med å skreddersy et tilbud som passer til deres bedrift. Det er mulig å bare leie deler av huset, og dere velger selv om dere vil kombinere arrangementet med middag og show.

Ta kontakt med oss i dag!

Dersom du vil ha mer informasjon eller et uforpliktende tilbud, så ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!