Skal du arrangere firmafest? Latter tilbyr flere forskjellige lokaler, underholdning og servering på ett og samme sted.

Ta kontakt

Våre ansatte har lang erfaring med å arrangere ulike typer firmafester både for små og store bedrifter. Vi kan hjelpe din bedrift med alt fra planlegging til gjennomføring av festen.

Vi har et tett samarbeid med Stand Up Norge, noe som gjør at du kan leie inn en av våre dyktige komikere som konferansier eller til humorinnslag. Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger hjelp til å gjøre din neste fest til en suksess!

Våre lokaler

Hos oss finner du lokaler som passer til alle typer anledninger, enten det er julebord, kick off, sommerfest eller en konferanse. Våre lokaler skaper en flott ramme rundt firmafesten.

Hovedscenen

Hovedscenen er vårt største lokale som har plass til alt fra 80-500 personer. Lokalet har egen bar og toaletter, og leies ut med lyd- og lysteknikere. Hvis du vil skape et spektakulært arrangement kan du for eksempel leie både hovedscenen og en av våre velkjente komikere – dette kommer garantert til å bli en suksess blant de ansatte.

Klubbscenen

Klubbscenen er et stort men stemningsfylt lokale med plass til alt fra 20-180 personer. Lokalet har eget galleri, to barer og leies ut med egne lyd- og lysteknikere. Stoloppsettet kan tilpasses ditt arrangement, for eksempel i skoleoppsett eller kinooppsett.

Eventrom

Vårt eventrom har kapasitet på opptil 80 personer og passer perfekt dersom dere vil leie inn en komiker til eget show. Leie av eventrommet kan for eksempel kombineres med god mat og drikke i vår restaurant.

Utescenen

Utescenen passer perfekt til sommerfest, kick off og andre sommerlige anledninger. Lokalet kan leies med egen kokk som griller maten til dere, og det går også an å leie inn en egen komiker eller DJ.

Lei inn en av landets morsomste komikere

Komikerne vi samarbeider med kan leies inn til din fest som konferansier eller til forskjellige typer humorinnslag.

En profesjonell konferansier tar arrangementet til nye høyder ved å binde sammen de ulike delene av arrangementet med morsomme humorinnslag. Her er noen av de kjente humorprofilene vi samarbeider med:

  • Atle Antonsen
  • Stian Blipp
  • Jonas Kinge Bergland
  • Cecilie Steinmann Neess
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Dagfinn Lyngbø
  • Pernille Sørensen

Ta kontakt med oss dersom du vurderer å leie inn en komiker til ditt event. Vi kan hjelpe deg med å leie inn en komiker som passer ditt arrangement og bedriftskultur.

Fantastisk mat og drikke

Hos oss finner du også en koselig restaurant med et stort utvalg av retter fra forskjellige deler av verden. På våre menyer finner dere noe for enhver smak! Dersom dere er flere enn 8 personer må dere forhåndsbestille en av våre selskapsmenyer eller en sharingmeny.

Med sharingmenyen får dere fem retter på deling servert i tre omganger – perfekt for deg som liker å smake på litt av alt!

Vår kjøkkensjef Henrik Widerberg kombinerer fantastiske smaker og tilbereder rettene til perfeksjon.

Hold din neste firmafest på Latter!

Dersom du skal arrangere firmafest i Oslo sentrum, er Latter den perfekte lokasjonen. Hos oss får dere både underholdning, restaurant, flere forskjellige lokaler og barer under samme tak.

Ta kontakt med oss i dag dersom du har spørsmål eller om du ønsker å reservere et av våre lokaler. Latter ligger sentralt til på Aker Brygge, i gåavstand fra all offentlig transport. Ta med deg kollegaene dine og feire deres neste firmafest hos oss!

Ta kontakt