"Sarkastisk, intelligent og treffsikker. Tre ord som på alle måter beskriver standupkomiker Øyvind Loven, en av Norges mest erfarne i sitt felt."

Øyvind Loven

https://www.youtube.com/watch?v=PzhJ_QEnUIo

En rutinert humorist med en misunnelsesverdig timing og fortellerteknikk! Loven har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le, noe som resulterte i at han ble nominert til beste standupkomiker under Komiprisen i 2007.

Med så mange års sceneerfaring har han utviklet en særegen stil som ingen andre kommer i nærheten av. Det være seg hans detaljerte utredninger om familiens hagefester, campingliv, båtmennesker, hylende damer i høye hæler eller en av hans fortreffelige parodier på f.eks. Rolv Wesenlund. Med stor entusiasme og presisjon vet han å servere de riktige poengene til de riktige anledningene. Loven har nemlig en unik evne til å fange hele forsamlingen, på tvers av alder, kjønn og bakgrunn. Unge som voksne faller alltid for hans særegne, spisse og velformulerte humor. Som en av landets mest foretrukket firmaunderholdere, har han et hundretalls nærringslivsarrangementer i inn- og utland, som konferansier, skjultteater-skuespiller og standupkomiker bak seg.

Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet suksess-showet "Morgenklubben med Loven & co" på Radio Norge.

En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide! For han er Loven. Og det vet han.