"Torjussen er den rene mitraljøsen, og poengene renner ut i raskt tempo, noe publikum viste å sette pris på."

Christer Torjussen

https://www.youtube.com/watch?v=SDZyOOJ6Tyo

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over 17 års fartstid I humorfaget. Han er utdannet tekstforfatter ved Westerdals Reklameskole, har vært med på flere oppsetninger i regi av Stand Up Norge - som publikumssuksessen “Julelatter 2015”, samt en rekke sommershow og turnéer siden debuten i 1999. I tillegg har han mottatt Komiprisen for beste standup, Stå opp-prisen og ble kåret til Stand Up Mester under Reis Deg Komikerklubbs festival i 2014.

I 2017 er han aktuell med soloshowet “Drittpappa” som har høstet strålende kritikker og flere seksere på terningen. Tobarnsfaren er en av våre faste komikere på Latter, og hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi. Som en anmelder skriver: «Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, og det har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst. Torjussen er den rene mitraljøsen, og poengene renner ut i raskt tempo, noe publikum viste å sette pris på.» (Tønsbergs Blad) 

 Christer passer også utmerket som innslag eller konferansier under fagdager/seminarer og middager/sammenkomster. Han kan også spesialtilpasse et svært morsomt foredrag på dagens tema.