Komiker

André Jerman

"Med kjappe punchlines i egenopplevde historier, får han alltid publikum med inn i sin verden"

standup, konferansier

OM André Jerman

"Med kjappe punchlines i egenopplevde historier, får han alltid publikum med inn i sin verden"

André Jerman har, siden oppstarten i 2004, etablert seg godt i norsk standup, og gjort seg bemerket på både små og store scener. Med kjappe punchlines i egenopplevde historier, får han alltid publikum med inn i sin verden.

André har vært med på flere forskjellige turnéer og hatt show med noen av landets fremste komikere, for eksempel «Humorgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour». André er også en mye brukt konferansier, og er ofte å se på klubbscenen til Latter.

På Latter var han også med på stedets aller første sommershow, «Sommerlatter 2010», og fikk strålende kritikker. Senere ble det også sommershow i Grimstad, på Apotekergården i 2014, sammen med Lisa Tønne og Jonna Støme. «Grimstadgram» fikk terningkast 5 i Dagbladet.

André er programleder på radiokanalen P6 Rock, og sammen med Jonna Støme lager han podcasten "Støme og Jerman".

Han har deltatt i tv-programmer som «Komiker i Arbeid», «4 stjerners middag», «Showman», «Cruiseliv», «Hjemme Alene», «Beat for Beat», «Stian Blipp Show», «Tidsbonanza» og «Latter Live». Allikevel er han nok mest kjent fra skjermen som Kristoffer Abel i TV-serien Nobel.

Gammel moro

«Sommerlatter»

2010
>

Book komiker

Bookingforespørsel - André Jerman
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]