Komiker

Armand Viik

"Armand garanterer god stemning, og stuntet hans bidrar ganske enkelt til at arrangementet ditt lever i lang tid etterpå"

standup, konferansier, skjult teater, foredrag

OM Armand Viik

"Armand garanterer god stemning, og stuntet hans bidrar ganske enkelt til at arrangementet ditt lever i lang tid etterpå"

Armand er et ukjent navn for mange, og ved å holde lav profil har han i over 11 år kunnet være blant de mest brukte komikerne i landet på skjult teater. Armand får strålende tilbakemeldinger på hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring, og har et stort repertoar. Han dukker gjerne opp som den naive og sosiale servitøren "Andrius", som på gebrokken engelsk forsøker å bli kompis med gjestene for å selge inn sin bror "Tomasz" sine – ikke helt hvite – håndverkstjenester. «No kvittering is better».

Som trønderen "Bjørn Otto" tar Armand rollen som nyansatt på arbeidsplassen din. Og "Bjørn Otto" tar gjerne ordet både tre og fire ganger under julebordet eller festmiddagen med historier og allsang, i sitt første møte med kollegene. Det blir både hysterisk morsomt og pinlig, og sjefen må etter hvert ta en alvorsprat med trønderen. Til slutt må "Bjørn Otto" legge seg flat foran alle kollegene. Fryktelig vondt. Og fryktelig morsomt.

Armand gjør også skjult teater i foredragssetting, eller kombinert hvor han går over i rollen som konferansier etter avsløring. Armand gjør også standup, og har stått jevnlig på scenene i Oslo, inkludert Latter.

Armand har vært med på det meste, fra konferansier for 500 gjester på Statoils årsfest, til servitør for et privat selskap på 14 gjester på Holmenkollen Park. "Andrius" har jobbet på nær sagt et hvert kjent kjøkken i Oslo og østlands-området og sammen med "Bjørn Otto" underholdt store aktører som Norgesgruppen, DnB, Sparebank1, Kongsberg Gruppen, Byggmakker og NAV, for å nevne noen.

Armand garanterer god stemning, og stuntet hans bidrar ganske enkelt til at arrangementet ditt lever i lang tid etterpå.

Book komiker

Bookingforespørsel - Armand Viik
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]