Komiker

Jon Niklas Rønning

"Etter scene- og TV-suksess med duoen Bye & Rønning står Jon Niklas Rønning nå fjellstøtt på egne ben."

Jeg reiser alene
standup, konferansier, musikalsk, parodier, impro

OM Jon Niklas Rønning

"Etter scene- og TV-suksess med duoen Bye & Rønning står Jon Niklas Rønning nå fjellstøtt på egne ben."

Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Hans treffsikre parodi på Ole Paus dukker opp i et langt repertoar som har sikret ham flere Komipriser.

Han spesialskriver humor til arrangementet ditt, improviserer og skreddersyr innholdet slik at festen får en personlig og tilpasset ramme. Rønning er kjent for sine humor-tv-serier med Bye & Rønning på NRK1. Han er ofte å høre med morsomme ukesaktuelle viser på P4, den moderne versjonen av "Julekveldsvisa" ble delt nærmere en million ganger på Internett, og han har vunnet flere komipriser for sine kritikerroste humorshow på Latter, Aker Brygge.

Et hundretalls firmaer har med stort hell benyttet seg av Jon Niklas Rønning og tilbakemeldingen er unison: et fantastisk morsomt show med musikk og humor, hvor hvert firma og event får sin egen skreddersydde humorpakke blandet med høydepunkter fra Rønnings breddfulle repertoar.

Rønning opptrer ofte med makkeren Ole Morten Aagenæs, en av landets beste pianister og vokalister som sikrer en lekker musikalsk ramme.

Rønning kan opptre både som humorinnslag under festen eller konferansier på dag- og kveldsarrangementet ditt.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Jeg reiser alene»

Jon Niklas Rønning
>

«Småtingsvalg»

(Sommerlatter 2014)
>

«LatterGalla»

2016
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Jon Niklas Rønning
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: [email protected]